Novo Igro A3 Zakon!Odvisnik!Akterji!Cosplay Kostum Cos Športna jakna Kampusu prosti slog Unisex dnevna oblačila

Nov izdelek

Na zalogi

€63.07

Oznake:

shf, primeru a3 besede, zakon odvisnik igralec, lolita star cosplay, a3 anime, dragon devica ustvarja tohru, omama, bna cosplay, a3 cosplay, saint seiya stojalo

Ta oblačila, je pred prodajo, če ste naročilo , prosimo, pomagajte nam podaljša čas dostave, najlepša hvala

Tudi tisto, kar je pokazala na slike: Plašč

ena velikost je velikost po meri,prosim, pustite vaše spol,višino,težo,prsi,pas,kolka,ramena, če izberete"ena velikost".

Dostava 1. Predmeti so le dobavljeno po PLAČILU prejel. 2. Prosimo, preverite vaš NASLOV previdno pri obdelavi naročila. 3. Prevozni stroški ne vključujejo nobenih uvoznih davkov, in kupci, ki so odgovorni za carine.Vrne 1. Če ste prejeli napačen, poškodovanih, v okvari, ali element, ki ni, kot je opisano, se obrnite na nas za delno/popolno vračilo ali zamenjavo na naše stroške. 2. Povrnili vam bomo, če boste vrnete elemente v roku 15 dni od vašega prejema elementi iz kakršnega koli razloga.Vendar je kupec poskrbeti, da predmeti, ki se vrača v prvotno stanje.Če so elementi, ki so poškodovane ali izgubljene whem so se vrnili, bo kupec je odgovoren za takšne škode ali izgube, in mi ne bo dal kupec polno nadomestilo.Kupec poskusiti, da vložijo zahtevek z logistično podjetje za povrnitev stroškov in škode ali izgube. 3. Kupec bo odgovorna za poštnine, da se vrnete elemente.

Znaki archer
Posebno Uporabo kostumi
Številka Modela 1
Ime Oddelka Za odrasle
Vir Tip anime
Material Mešanica Bombaž
Sestavine vrh
Spol Unisex
Postavka Vrsta Kompleti

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Podobni izdelki