Večja Velikost Trajne Avto Sedež Nazaj Pokrov Avtomobila Zračne Vzmetnice Potovanja Posteljo Vlage-dokazilo Napihljive Vzmetnice Zračne Posteljo Brez Črpalke

Nov izdelek

Na zalogi

€8.48

€11.77

-27 %

Oznake:

torba za potovanja, avto za vzmetnice, telescop, konrow, žimnice, zrak izposoja ležalnikov, nh napihljive vzmetnice, napihljivi avto vzmetnice creta, s zanko vrvi, zrak frier

Značilnosti:

100% Nov;

Zelo Dobra Kvaliteta Napihljivi avto, postelja;

Ultra-Odebeljena (0,5 mm debele) Zgrinjati Krpo;

Dvojno toplotno zaprti šivov;

Udobno nekosmičena meterial za dodatno udobje;

Lahko se uporablja kot postelji doma ali stol za tabor

Enostavno Krat in v Prihodnosti.

Seznam Vsebine:

1xCar Postelja

1xStorage Vrečko

2xPillows

1xRepairing kompleti O našem podjetju

Smo professionalcar oprema dobavitelja.Nudimo visoko kakovostne led žarometi,delo svetlobe, bar in dobre storitve, lahko kupite zaupanje v moje trgovine.Če obstaja kakršno koli vprašanje,prosimo, obrnite na nas.

(1) na Debelo in padec ladijskega prometa sta pozdravila?

Na debelo, vam bomo ponudili popust ali brez izrecnega dostava.

Za padec ladijskega prometa, smo lahko pošlje blago, da vaše stranke, ki so neposredno in ne puščajo informacij o nas, če bi radi.

(2) Kako lahko sledenje moje parcele?

Lahko sledite vaši pošti na naslednji spletni strani: www.17track.net/en (Izvod brskalnika, da odprete)

O Garancijo

(1)Če izdelek s težavo, po uporabi ga,prosimo, pošljite nam fotografije ali video.Mi lahko pošljete zamenjavo brezplačno,vendar pa je kupec morali plačati polovico ladijskega stroškov.

(2)Če je predmet, ki ni v okvari ali kakovost problem, vrnitev izdelka je sprejet, če:

a.Element, ki MORA biti v prvotnem stanju.

b.Kupec je odgovoren za vrnitev, ladijski promet pristojbina samo.

O Vračilo ali Pon.

(1)lahko obrnete na nas, če za sledenje informacije o vaši parceli ni posodobitev po dolgem času , mi lahko pomaga, da se obrnete na predstavništvo, pisarno, da preverite , če vaš paket je bil izgubil, smo lahko znova pošljete ali vračilo vas vse denar.

(2)Ko prejmete naš paket,če niste zadovoljni z našimi izdelki, vas prosimo, da nas kontaktirate na Matejadereani.si prvi(Prosim, ne odprete spora prvi),bomo rešiti vaše težave, do leta počutite zadovoljni.Če ne moremo rešiti vaš problem ali ne boste zadovoljni,potem lahko odprete spora.Hvala za vas razumevanje.

O Povratne Informacije

(1)Če se počutite zadovoljni z našimi izdelki,pls, da nam dobre povratne informacije z vseh 5 zvezdic,vaša podpora je največji motivirati za nas.

(2)Če imate kakršne koli težave z naše izdelke ali storitve, Pls stik z nami prvič pred odhodom negativne povratne informacije za nas.Bomo rešiti vaše težave in vam z najboljšimi kupci storitev.

Material Zgrinjati Krpo
velikost 80cm*150cm
Poreklo CN(Izvora)

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Podobni izdelki