Kuhinja Pene Čistilec Odstranjevalec Rje Obseg Kapuco Razmaščevanje In Čiščenje Kuhinja Vse Namen Mehurček Cleaner Spray Odstranjevalec Rje

Nov izdelek

Na zalogi

€0.84

€1.24

-32 %

Oznake:

aibo v kuhinji čistilka, anti meglo spray, mehurček čistejši kuhinji, čistilo injektor, cleaner spray kuhinja, tekočina za pranje, izostriti nož, čistejši kuhinji, čisto tablet, penasto čistilo multi namen

Opis:

Učinkovito Čiščenje: To je precej dolgočasno za čiščenje umazanije ali kuhanje lonec, in to je samo izguba časa boste morali počakati, mazivo, da se raztopi.Uporabite naš večnamenski kuhinjski cleaning spray, da bo čiščenje lažje in bolj učinkovito.

Pena Širitev Tehnologije: spray lahko prodrejo in odstrani trdovratno maščobo in madeže na vse kuhinjske elemente v 2 korakih.Pena tehnologije lahko odpraviti vonj, zagotavlja dolgotrajno zaščito za vašo kuhinjo kuhanje in tako naprej.Samo spray in sperite, lahko bi stvari svežo in novo blagovno znamko.

UV Odporne Zaščitne Prevleke: Pri odstranjevanju pripetih umazaniji, vse to-purpose cleaner spray bo pustil plast za poliranje, agent na površino očistiti postavka, da ostane čista in ga varujejo pred škodljivimi UV, izginja in razpokane za 1 mesec.

Okolju prijazna Formula: na Vodni osnovi detergent, lahko preoblikujejo čiščenje rešitev v obliki pene.To traja le 2 koraka za čisto vse.Čiščenje je enostavno in hitro, samo spray in sperite.

Pogosto se Uporabljajo: Primeren za vse površine, vključno tkanine, platno, usnje, PVC, steklo, vinil, plastiko, gumo, kovino, les, gel coat, steklenih vlaken in tako naprej!

Specifikacije:

Ime: Kuhinja Penasto Čistilo

Velikost izdelka: o 10.1*3.55 cm/za 17,9*3.3 cm/19*4.5 cm

Teža izdelka: o 58g/116g/211g

Izdelek material: čistilno sredstvo

Pakiranje: opp

Pakiranje velikost: o 10.1*3.55 cm/za 17,9*3.3 cm/19*4.5 cm

Seznam Vsebine:

1*Kuhinja Mehurček Čistilec

Opombe:

Zaradi svetlobne učinke in streljanje zornih kotov, je lahko za nekatere barvne razlike, prosimo za razumevanje.

Zaradi ročnega merjenja, je toleranca na velikost izdelka.

Poreklo CN(Izvora)
Število Kosov 3pcs
Postavka Obliki Tekoče

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Podobni izdelki