2PCS Uteži Štangla Objemka Trajno Varnost Eno-tipka za Zaklepanje Štangla Zaklepanje Ovratnik Za 25 mm/28 MM/30 MM Ročka Palico

Nov izdelek

Na zalogi

€1.88

€3.55

-47 %

Oznake:

objemka za ročka, mrena, aluminij objemka, 25mm alu cev, 25 mm objemka, objemka cevi, za dim, dumbbel, ovratnik telovadnici, 12 mm objemka

2PCS Uteži Štangla Objemka Trajno Varnost Eno-tipka za Zaklepanje Štangla Zaklepanje Ovratnik Za 25 mm/28 MM/30 MM Ročka Palico

Bullet Točk: 1、Visoke Kakovosti: uteži štangla objemka je narejena iz najvišje kakovosti, ABS, da se zagotovi izjemno visoka vzdržljivost in zanesljivost!Delajo na teme in nemoteno palice.

2、Trening za Moč: Naše štangla ovratnikom, ki se lahko kosajo z veliko težo in telesno vadbo, ne da bi morali premakniti iz prvotni položaj.Je zelo primeren za uteži in trening za moč.

3、Napredno Oblikovanje: Z eno tipko lock načrtovanje, vijak je enostaven za namestitev in odstranjevanje.Spomladi zaklepanje lahko zagotovi vašo varnost.

4、Široka Uporaba: Zelo primeren za križ fitnes usposabljanja, Olimpijskih uteži, povišana klop in deadlift.

5、Različnih Velikosti: štangla objemka je različnih velikosti, primerni za bućica palico ali štangla palico s premerom 25 mm/28 MM/30 MM.

1.Visoke Kakovosti: uteži štangla objemka je narejena iz najvišje kakovosti, ABS, da se zagotovi izjemno visoka vzdržljivost in zanesljivost!Delajo na teme in nemoteno palice.

2.Trening za moč: Naše štangla ovratnikom, ki se lahko kosajo z veliko težo in telesno vadbo, ne da bi morali premakniti iz prvotni položaj.Je zelo primeren za uteži in trening za moč.

3.Napredno Oblikovanje: Z eno tipko lock načrtovanje, vijak je enostaven za namestitev in odstranjevanje.Spomladi zaklepanje lahko zagotovi vašo varnost.

4.Široka Uporaba: Zelo primeren za križ fitnes usposabljanja, Olimpijskih uteži, povišana klop in deadlift.

5.Različne Velikosti: štangla objemka je različnih velikosti, primerni za bućica palico ali štangla palico s premerom 25 mm/28 MM/30 MM.

Specifikacija:

Material: ABS

Uporabe: primeren za ročka palice ali štangla palice s premerom 25 mm / 28 MM / 30 MM

Seznam Vsebine:

2 * Uteži Štangla Objemka

Številka Modela Uteži Štangla Objemka
Poreklo CN(Izvora)
Postavka Vrsta Barbell Locks
Vrsta Pas
Padec ladijskega prometa Podpora

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Podobni izdelki