10pcs tanke pladenj za kartico sim pin za izmet orodje za odstranjevanje igle odpirač za izmetalni za najbolj pametne kartice rezalnik pin odpirač za odstranitev orodje

Nov izdelek

Na zalogi

€1.01

€1.58

-36 %

Oznake:

izmetalni kartice, rezalnik pladenj, iphone sim eject tool, kodo pin kartice sim, sim kart dual, kartica, kartica rezalnik xiaomi, multi kartice, ključ kartice, doogee pladenj za kartico sim

10pcs Slim Pladenj za Kartico Sim Pin za Izmet Orodje za Odstranjevanje Igle Odpirač za Izmetalni za Najbolj Pametni B88 Opis: Značilnosti:

1. Namen : Odpre pomoč za izmet kartice sim iz pladenj na vaših napravah.Ta Kartica Orodje, ki zagotavlja učinkovito odstranjevanje kartice Sim iz držala.To je dobra kartica sim odstranjevanje orodje za zamenjavo.

2. Kompatibilnost : združljiv je z različnih naprav, mobilnih telefonov ali tabličnih računalnikih.Je enostaven za uporabo.Za uporabo te kartice Sim odstranjevanje orodje, samo vstavite naravnost konec v odprtino na Kartico vrata in odstranite kartico Sim iz držala.

3. Dobra kakovost materialov, da se odlično prilegajo: Ustreza vsem starejši modeli telefonov in drugih normalno ali mikro kartica sim naprave.

4. Prenosni : Lahek in enostaven za prevoz.

Opis :

Material: Kovina

Teža: 5 gramov/paket

Paket Vključuje:

10pcs x Pladenj za Kartico Sim Pin

Združljiv Blagovne Znamke Apple iphone
Številka Modela 195077
Poreklo CN(Izvora)
Certificiranje CE

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Podobni izdelki