6 v 1 Stensko Montirani Žit Razpršilnik Pritisnite Zrn Rezervoar, Suhe Hrane Organizator Riž Razpršilnik za Dom in Kuhinjo

Nov izdelek

Na zalogi

€6.43

€12.85

-49 %

Oznake:

mop črpalka, skladiščenje hrane, , metulj polica, juha razpršilnik samodejno, polje žita, sveča plesni snežinka, šampon razpršilnik stenske, škatla za shranjevanje kuhinji kovin, riž škatla za shranjevanje 6 kg, žitna odmerimo

Opis:

Premium Material: iz okolja PP, polipropilen,non-toksične, trajno.

Stensko montažo: se lahko namesti na steno, da je kuhinja urejeno in čisto.

Super Design:vsebnik je opremljen s 6 Mreža za Shranjevanje, lahko vodijo hrane ali zrna ločiti, in ga je mogoče namestiti na steno, tako da lahko prihranite prostor.

Enostaven za uporabo: tank je pregleden vizualni načrt za shranjevanje razpršilnik, enostavno preverite preostali znesek v vsakem trenutku.In to je bolj priročno, da sprejme zrn ven s pritiskom na gumb, in dal zrn v posodo z vrha polje.

Večnamensko Uporabo: Obdržati hrane ali zrna suho,insektov-dokazilo in vzdrževanje higiene živil in primerni za sladkor, riž, oreški, fižol, žita, prigrizki, hrano za hišne živali,prigrizek in vrst suha hrana.

Velikost Grafikona:

Velikost: cca. 32.4x38x14.4 cm / 12.75x14.96x5.67 palčni

Paket Vključuje:

1 Kos wall-mounted Zrn Shranjevanje Razpršilnik

Opomba:

Prosimo, dovolite 1-3 mm merilni pogrešek zaradi ročnega merjenja.

Zaradi različnih spremljanje in svetlobni učinek,dejanske barve artikla se lahko nekoliko razlikuje od barve, je pokazala na slike.Hvala!

Blagovna Znamka Kesoto
Slog Sodobno
Poreklo CN(Izvora)
Material PP

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Podobni izdelki