Prenosni Izolirana Platno Piknik Torbici Kosilo Vrečko Funkcionalne Vzorec Hladilnik Kosilo Polje Toplotne Hrane Piknik Kosilo Vrečke Za Ženske

Nov izdelek

Na zalogi

€0.24

€0.42

-42 %

Oznake:

srčkan korejski vrč, torbici mala, polje kosilo, moški shranjevanje, plastični pladenj suši, čoln suši, eko moški, kovanec ženski torbici, bento nož, hrana kosilo

Značilnosti:

1. Nepremočljiva: Opremljena z okolju prijazno vodoodporni material, ki je mehko, neprepustnih in izolirana, gospa kosilo vrečko blesti pri ohranjanju vaše pijače hladne ali vodenje vaš toplo kosilo.

2. Velika zmogljivost: To tote vrečko lahko zadovoljili vse vaše potrebe.S samo eno uro, boste lahko enostavno pakiranje hrane, embalaža, solate, prigrizke, pijačo, sendviče, sadje, itd., je dovolj velika, da bi fit six-pack-gnome soda ali več kot ena oseba, je za kosilo.

3. Toplotna izolacija: je V notranjosti živilskih aluminijasto folijo, z debelo peno, ki lahko vodijo hrana sveža, hladno ali vročo več ur, precej boljša kot plastična kosilo škatle ali papirnate vrečke za kosilo.

4. Lahek: Kosilo vrečko je preprosta osebnost sodobne in lahek, je priročno, da se uporabljajo kot vaša kosilo vrečko, hladilnik vrečko piknik vrečko, razne torbe ali nakupovalno torbo, je zelo primerna za lady ženske.

5. Uporabnost: kot Nalašč za delo obrok, piknik obrok, prehrane, upravljanja ali zdravila za shranjevanje.Lahko bi to kosilo tote vrečko v hladilniku, da bo vaše hrane, sveže in okusne.Zamrznjeno z ledom boljšega okusa in sveža dlje časa.

Opis:

Dodaten žep na sprednji lahko razvrščate pribor, serviete, polnilnike, telefoni, ključi, avtobusne karte, itd.Ne skrbite majhnih predmetov.

Specifikacije:

Barva: Navy

Velikost: 23*21*13CM

Material: Oxford krpo + izolacija aluminija film

Vzorec: zvezda ogenj ptica, jagod (neobvezno)

Funkcije: kraj bento polje, toplo

Paket Je Vključeno:

1 * Kosilo Vrečko

Opombe:

1. Prosimo, dovolite 0-1 palčni napak zaradi ročnega merjenja.Hvala za vaše razumevanje.

2. Monitorji niso umerjeni enako, postavka barve prikazane v meniju fotografije lahko kaže nekoliko drugačen od realnega predmeta.

material2 izolacija aluminija film
velikost 23*21*13CM
Funkcija Okolju Prijazno, Neprepustne, Toplotne Izolacije
Poreklo CN(Izvora)
material1 oxford krpo

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Podobni izdelki