1PCS Prazno Kitara Trak Vrečko Ženske Modni Rame Torbico Vintage PU Usnje Vedro Vrečke 2021 Zanko Vrečko Za Lady DOM112-1721

Nov izdelek

Na zalogi

€16.18

€21.02

-23 %

Oznake:

glasba opomba denarnice, metulj grah čaj, klop fračo, crossbody tote platno, usnje, ženske crossbody tote vrečko, harmonika vrečko, vrečko m, lateks gume za fračo, glasba denarnice, bikini fračo

Postavka ŠT.

DOM112-1721

Ime

Flouncency kitara trak vrečko

Material

PU + Poliester

velikost

11.7*8*4 INCH

Vzorec

KOT slike

Našli leta 2010,DOMIL ENTERPRISE je namenjen dobavitelj, ki ponuja visoko kakovost izdelkov z razumnimi cenami .wealso zagotoviti debelo & OEM in ODM storitev za zagotavljanje vašega podjetja bo poskrbljeno .Neposredno proizvodnji & nabave iz kitajske in Vietnama, doslej s sedežem v Hefei Kitajska(v bližini Zhejiang ) , shenzhen Kitajska

(južna kitajska) haiphong Vietnamu.tudi z enostavno operacijo & široko paleto izdelkov (ženske& otroci , domov& življenje itd dnevno butik) .bomo posvetili zagotoviti celovito storitev, ki vam pomaga setup in rast vašega podjetja, od tukaj .

Trudimo se, da delo z lastnikom trgovine , lastnik trgovine & web lastnik ,prodajalec amazon in novega lastnika blagovne znamke z najnižjo ceno , po izbiri vrat do vrat prevozov preko mednarodnih express ali po morju, da dosežejo svoje potrebe za najnižje cene ali najhitrejši pošiljko .Operacijski več skladiščnih zmogljivosti z obsežno paleto izdelkov, ki jih uporabljamo napredni sistem skladiščenja & CRM programsko opremo, da zagotovi vsa naročila so obdelana učinkovito tekmovati v hitro tempu e-poslovanje okolje.Lahko tudi uživate v odlične poprodajne storitve iz naše strankam, da odgovori na vsa vaša vprašanja.

1. Čas za vzorce in proizvodnje?

-1-7 dni za vzorce, da,Productionaround 2-3 weeksafter potrdilo o plačilu.

2.Kakšen je način dostave?

-Za mala trgovina na drobno da smo jih poslali po yunexpress , nad 21kgs prek FedEx.in za veliko naročilo ,bomo njihovo pošiljanje po morju, vsi so od vrat do vrat, storitve , vendar withoutincluding uvozu davek.

3.Kakšen je vaš plačilni pogoji?

-T/T&PayPal

seveda lahko plačate na ali spletno stran .

4.Kakšen je vaš MOQ (minimalna količina)?

-ni MOQ,nudimo 1pc ,2pcs ,5pcs ,10pcs ,25pcs itd .

- Za prilagojeno da smo potrebovali 100-500pcs deponds o izdelkih .

5.Ali zagotavljate storitev po meri?

-Da,OEM in ODMare dobrodošli!

6.Imate tovarne?

-Da, smo manufacturefor torbe, kot tudi asdirectly design &nabavi za mešalni itd predmetov .

7.Kako preveriti, če je proizvod je tisto, kar hočem?

-vam lahko ponudimo 1-3 krog vzorec za potrditev

8. kaj je vaš ciljni odjemalec ?in lahko sem mešanica več predmetov skupaj ?

- lastnik trgovine , lastnik trgovine , prodajalec amazon in novo blagovno znamko lastnika .lahko mix naročilo

9. Ali imate padec ladijskega prometa storitev ?

Da ,in to je popolnoma brezplačno storitev, in s posebnimi potrebami se lahko z dodatnimi stroški, kot so poslani, da HI & AK , ali monogram ed storitve .Royal padec ladijskega prometa stranke, bo do 20% popust manj kot naš navedene cene .

10. Kako lahko začnete padec ladijskega prometa storitev ?

Kopirate naše fotografije in desciption na vaši strani ,in ste predprodaji jih na vašo spletno stran ,nato pa jo položite da na naši spletni strani ,in mi bo naredil dropshipping za zahtevane naslov .nad 5 naslov in več ,in bomo vračilo za do 20% popusta popusta za vaše storitve .

Dostava

1. FedEx/YUNexpress so privzeto Brezplačna Dostava Metod.Številka za sledenje je na voljo, ko prihajajo ven.

Manj kot 12.50 kg prek yunexpress , & več 21kgs , prek FedEx .

2. Mednarodni ladijski lahko vpliva praznike, dogodke in druge negotovosti

Med Kitajska počitnice čas, kot CNY Festival, Državni praznik in podobno, se pošiljka morda nekoliko z zamudo, vzemite si čas, upoštevati preden oddaji naročila.

1. Nad 21kgs ,bomo verjetno bo poslal, FedEx, IE , manj kot to ,bomo doyunexpress ali extrashipping stroški lahko zahteva

2. Če bi v zelo velikih diod , vam lahko ponudimo od vrat do vrat, po morju, ladijski promet storitev , poštnine čas po morju, je okoli 28-35 dni ,vendar bi to lahko prihrani veliko stroškov dostave , za podrobnosti se ,prosimo, obrnite se na našo prodajno .

Plačilo & Dajatev

1.Sprejemamo plača na Matejadereani.si ,PayPal, T/T plačilnih metod.

2. Prosimo, da plačilo v 2 dneh po tem, ko ste oddali naročilo ali izdelkih, ki ste jih naročili morda na zalogi.

3. Po meri dolžnosti, lokalnih davkov in dajatev, ki se ne vključijo v predmete, cene ali stroški poštnine.Vendar smo se prosto ponujajo kupci potrebne dokumente za pomoč.Če obstaja za vsako ceno, kupci se nosi.

MOQ & datum Dobave

1. Če vaše orderweight je nad 21kgs ( za ZDA in Kanada ) ,boste dobili brezplačno dostavo viaFedEx,manj kot smo lahko uporabite yunexpress ali z dodatnimi stroški pošiljanja

Vrnitev

1. 100% Denar nazaj garancije.

2. po tem, ko ste dobili vaše predmete v 15 dneh, če nezadovoljni, vas prosimo, pišite s fotografijami, in bomo jih reši v roku 24 ur po potrditvi, bomo povračilo ali jih nadomestiti v naslednjem pošiljko.več zahtevani datum , bomo morda ne bo odgovoren za to, če ne bo poškodovana ali zlomljena itd.

Povratne informacije

Vaše zadovoljstvo je za nas zelo pomemben.Če ste zadovoljni s transakcijo, vas prosimo, da nas pozitivne povratne informacije, ki bodo cenili; če ne, prosimo, obrnite na nas, preden se odpravite nevtralne ali negativne povratne informacije, samo da nas priložnost, da reši problem in prepričani smo, da boste dobili zadovoljivo rešitev.

Druga Vprašanja

1. Prosim, vas prosimo, da nas kontaktirate, če imate še kakšno vprašanje, vam bo odgovoril, da boste čim prej, če bomo off line, prosim, pustite nam sporočilo in bomo odgovor v 12 urah.

2. Vsi slogi podpora OEM Storitev, če želite, da so prilagojene izdelka, prosimo, kontaktirajte nas na prvem mestu.

Številka Modela DOM112-1721
Slog Moda
Poreklo CN(Izvora)
Torbice Tip Totes
Zapiranje Tip zadrgo
Dekoracijo Noben
Glavni Material Platno
Število Ročaji/Trakov Dva
Priložnosti Vsestranski
Obloge Materiala Poliester
Trdoto Mehko
Vrste vrečke Ramenski & Crossbody Vrečke
Vzorec Tipa Živali Fotografij
Spol Ženske
Postavka Vrsta Torbice
Blagovna Znamka MRIGHT
Oblika Priložnostne Tote
Zunanjost Noben

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Podobni izdelki