Dolg Ročaj Kave Žlico Ustvarjalne Masivnega Lesa Namizna Mešamo Palico Mleka, Čaja, Mleka, Medu Leseno Žlico Servis Posode Vajilla

Nov izdelek

Na zalogi

€0.82

€1.61

-49 %

Oznake:

lesena namizna, sladica vilice, lure žlico bronasto, sir, nož set, lesene servis letnik, večerja plošča set, jedilni pribor iz nerjavečega jekla, vna, ustvarjalne namizna, leseno žlico

Opis:

Izdelana iz visoko kakovostnega lesa, okolju prijazno in nestrupeno

Različnih stilov, da izberejo

Ročno polirani, gladka in nežna

Ročaj modno oblikovanje

Specifikacije:

Ime: Kava Žlico

Material: les

Slog: kot prikazano

Postopek: obrat lak

Opomba:

1. Novo nabavljenega bambusa (les) izdelkov, je priporočljivo, da ne zavre ali opekline z vrelo vodo, ker je enostaven za škodo, prvotno strukturo in močno skrajša življenjska doba izdelkov.

2. Pri uporabi bambusa (les) izdelkov, prvič, je priporočljivo, da jih namočite v slano vodo za približno 3 do 4 ure, nato jih očistimo kot običajno.

3. Po pranju, površini bambusa (les) izdelkov, ki bo imel neko grobo občutek.To je normalen pojav.Število uporab povečuje, izdelek, ki bo postala bolj gladka in bolj gladko.

4. Pomivanje posode, da se posuši in ga v suh in zračen prostor, da se posuši.Prosimo, bodite previdni, da ne želite uporabljati katero koli visoko temperaturo, električne naprave, kot so sterilizatorji, mikrovalovne pečice, itd., in ne smejo biti dani naslednji grelec, in ne sme biti izpostavljena soncu, da se prepreči deformacija.

Paket Je Vključeno:

1*Leseno Žlico

Proizvodnja Žlico/Vilice/Nož Kit
Številka Modela TBA209130
Ime Žlico kave
Servis Tipa Servis Določa
Poreklo CN(Izvora)
Slog Japonska Slog, Kot je prikazano
Število Uporabnikov 1
Funkcija Okolju Prijazno, Na zalogi
Vzorec Tipa Trdna
Certificiranje CIQ
Material Les
Podpora dropshipping&wholsale

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Podobni izdelki