Majhen prenosni stekla robom pralni lahko zmeljemo ravne, okrogle in prirezani stekla

Nov izdelek

Na zalogi

€139.82

€147.17

-4 %

Oznake:

granit brusilni stroji, vitraž brusilni stroj, električni brusilni stroji za kovine, , stekla kpl. stroj, kozarec vode brusilni stroj, prenosni cevi stožčasti stroj, steklo popraviti pralni, stekla watch stroj, prenosni stekla stožčasti stroj, majhen kozarec brusilni stroj

Značilnosti in uporabe:

1. Ta stroj, ki se vozi z 220V enofazni serije-navdušena motorjem, z osno pretoka voda prezračevanje, high-speed pas prenosnega in značilnosti stabilen prenos in nizko raven hrupa.Vsem, ki delujejo deli so izdelani iz izolacijskih materialov, ki učinkovito izboljša varnost opreme performance.

2. Stroj ima majhne velikosti, lahkosti, polno funkcij, priročno za prevoz, in enostavno delovanje.To lahko zmeljemo ne samo ukrivljene in ukrivljeno ploščo robovi, ampak tudi naravnost ploščo robovi.

3. Diamond serija, ki tvorijo brušenje kolo se lahko uporablja za grind stekla, kamna, keramike in drugih krhka in trdih materialov.Brusilni kolo ima prednosti dolgo življenje, redni oblikovanje in visoka učinkovitost.Po ujemanje različnih oblik brusi, lahko zmeljemo okrogle robove ravnih robov (imenovano tudi ploske robov) in druge oblike.

Model: naključno barvo dostava

Uporaba: brusilni

Vožnja način: električni

Napetost: 220V

Frekvenca 50Hz

Moč: 800W

Gostitelj hitrost 8000r / min

Brušenje hitrost 1-3 m / min

Teža 6,5 KG

Dimenzije 28 x 15 x 24 cm.

Package seznam:

1pc Enega računalnika

1pc Sklop ključi

2pc poganjkov

1pc vodnik po železnici

1pc okrogla miza vijak

Uporaba Brušenje
Številka Modela Barvo naključno dostava
Pogon Motor

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Podobni izdelki