Zamenjava LIDAR Vrtenja Motorja za Mijia 1,1 s Roborock S50 S51 S55 Robotski sesalnik Rezervni Deli

Nov izdelek

Na zalogi

€10.03

€20.48

-51 %

Oznake:

onix sesalnik rezervni deli, čiščenje sesalnik rezervni deli, Električno Orodje, , s6, lidar skener, laserski senzor xiaomi, lidar senzor, mikro motornih 1s, mijia g1 motornih, radarski senzor

Obvestilo

Pred oddajo naročila se prepričajte, da potrdite, da je vaš modele naprav, ustrezne fit model, ki je naveden na tej strani izdelka, lahko preverite, ali je določen izdelek številka modela na tovarniška ploščica na spodnji strani naprave (veliko čistilci imajo zelo podobna imena, tako da boste morali razlikovati posebna številka modela), če se zahtevek za nadomestilo zaradi nakupa napačnih izdelkov, boste odgovorni za vrnitev stroške dostave.

1,to niso Originalne /Izvirni izdelki,kaj prodajamo, so popolnoma novi Združljiva Zamenjava Izdelkov.

2, Paket vključuje vse kompleti kažejo v slikah, ki ste izbrali možnost zgoraj .

3,Če je paket izgubil, ali zdrobljen v tranzitu ,bomo povračilo denarja za vas,se obrnite na nas ASAP.

4,Prosimo, obrnite na nas pred odhodom negativne povratne informacije ali odpiranje koli spora o Matejadereani.si.Pomagali vam bomo rešiti problem.

5,vas Prosimo, da nas priložnost, da odpravite vse težave.Zavedamo se, da nesreço morda boste morali, če bi šel kaj narobe,ampak bomo poskušali naše najboljše, da vam zadovoljujoče rezultate.

6,so Vsi dodatki v naši trgovini so stroj.

7,Preden se odločite za nakup, lahko preverite naše posebne ponudbe in sledite nam na prejemanje ekskluzivne fan kuponi!

Vrsta Sesalnik Deli
Številka Modela za Mijia 1, 1s Roborock S50 S51 S55
Vakuumski Del Vrsta Motorji
Poreklo CN(Izvora)

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Podobni izdelki