Halloween Palčki Plišastih Brezosebna Lutka Svetlobe Ročno Ozadja, Okraski Za Noč Čarovnic Počitnice Stranka Domov Odlikovanja

Nov izdelek

Na zalogi

€3.57

€6.16

-42 %

Oznake:

odraslih halloween okraski, halloween igrače in dekoracija, bachelorette stranka ozadje, diy hoverboard, črno obleko za noč čarovnic, dekor led, fant, glej duha, taj mahal, dekor halloween, velikonočni gnome

Značilnosti:

Uporablja se lahko v nakupovalnih centrih in trgovinah, izdelek števci, družinskih srečanjih, noč Čarovnic urad okraski, in se lahko uporablja kot fotografija rekviziti za ustvarjanje Halloween vzdušju.

Paket je vključeno:

1 x Okras za noč Čarovnic

Uporaba 3 X AAA Baterije(Baterije niso vključene)

Opomba:

1 cm=10 mm=0.39 palčni, 1g=0.001 kg=0.0022 lb=0.035 oz.

1.Zaradi velikosti, ali so meritve ročno, tako da lahko 0.5-1 cm napake, ki so v dejanski velikosti, veljajo dejanskega predmeta.

2.Zaradi svetlobe, obsevanje ali zaslon računalnika razlika, tako da ne morem jamčiti, fotografije in pravi barvo je 100% enako.Upam, da ste razumeli.Hvala, ker ste .

3.Zaradi dolge prevoze, element, ki lahko poškoduje med prevozom, če je predmet škode, pls stik z nami prvič takoj, preden zapustijo povratnih informacij, hvala za vaše razumevanje.

Poreklo CN(Izvora)
Material Krpo
Vzorec Brke, Obraz
Številka Modela Halloween okraski
Priložnosti Noč čarovnic

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Podobni izdelki