Daleč Taoermi Elegantno cvetlični namizni tekač zelena bombaž namizni prt dekor jedilno mizo Center Kos

Nov izdelek

Na zalogi

€34.31

€40.37

-15 %

Oznake:

navaden posteljo tekačev, burlap prt, rdeča runner tabela, center tabela soba dekoracijo, postelja tekačev šal, vijolična posteljo tekačev, vezenje tabela, ob postelji talna obloga, Konzole Za Mize, ovalni preprogo

Daleč Taoermi Elegantno cvetlični namizni tekač zelena bombaž namizni prt dekor jedilno mizo Center Kos

Kupec je pokazal

Kaj morate vedeti.

Nazaj / Exchange Politike

Na iColourHome, stojimo za kakovostjo naših proizvodov in želite, da vsak nakup, da se pozitivne izkušnje.Potrudili se bomo, da bi stvari prav, če se ne boste zadovoljni.

Prosimo, pišite nam v roku 7 dni od dostavo ali prevzem dogovorite za vrnitev, če niste zadovoljni z postavke nakup po prejemu,

bomo sprejeli vrne in izmenjave če so vrnjeni v roku 7 dni za stranke sprejemanje, veljavno dokazilo o nakupu je na voljo, in predmetov, ki so se vrnili v dobrem stanju (neizkoriščena in unwashed).

A, obnavljanje pristojbina se uporablja pričetkom ob 25% od nakupne cene, za vse postavke, ki se ne povrne v dobrem stanju ali izven predpisanih časovni okvir.

Kot je za Prilagojene postavke , so narejene za posamezne specifikacije, zato ne morejo vrniti, izmenjanih ali preklicali in se nonrefundable.Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

ღ Želijo Si Vse Stvari Čudovito ღ

Vzorec Tipa PORTRET
Vzorec TISKANE
Poreklo CN(Izvora)
Tehnika Tkanine
Uporaba Doma, HOTEL
Blagovna Znamka Nabis

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Podobni izdelki