Celotno 5D DIY Diamond Slikarstvo punca ki imajo mačka Navzkrižno Šiv Vzorec Nosorogovo Slikarstvo Kristalno Dekor Diamond Vezenje

Nov izdelek

Na zalogi

€2.58

€4.88

-47 %

Oznake:

bengal tiger, 5d diamon slikarstvo, diamond koi, angel navzkrižno šiv kit, diamond barve, 5d diamond slikarstvo čajniki, diamond slikarstvo dojenčki soba, risanka navzkrižno šiv, diamond slikarstvo soba za baby girl, 5d diamond diamante slikarstvo

Dobrodošli v naši trgovini

Hitra Dostava: mi Smo tovarniško neposredne prodaje, bomo ladja vaše naročila v 3-5 dneh.Bomo izbrati najboljši način dostave ladja vaše pakete.Vrnemo vam denar, če ne morete prejemati vaši pošti v roku 60 dni!Visoko-kakovostne Storitve: Spusti svoje diamante?Podrlo platno?Brez skrbi!Bomo zamenjati kompleti brezplačno!Če ste nezadovoljni iz katerega koli razloga, da nas kontaktirate po jaz sporočilo, si bomo prizadevali naš najtežji, da se boste srečni.Dobrodošli Dropshipping: Če želite prodajati naše izdelke diamond slikarstvo, samo stik z nami, smo lahko sprejme datoteko CSV in jih VIP-PRODAJA skrbeti vseh vaših naročil!Pravkar ste prodaje, bomo odgovorni za vse vaše poprodajnih storitev!

Vrtanje in Platno Celoten kvadratni vrtanje in Poln krog vaja.izberete lahko kateri koli od

DIY Diamond slikarstvo proizvodnje korake: 1. Odprto okno in preverite diamond pripravi posebnega orodja. 2. Oglejte si smolo diamant, barvni, urejene, da bi kodiranja. 3. Odkriti trak za risanje zgoraj, boste videli veliko simbolov, ki ustrezajo barvno kodiranje. 4. V skladu z ustrezno barvno kodirane objemka ustrezno smolo vdelan diamanti. 5. Predlaga, da en tip smole diamond en niz zaključil hitreje. 6. Da bi ustvarili odlično diamond slikarstva, risbe skupaj na enem mestu, vsaka vrsta simboli nimajo ostati zaljubljen diamanti. 7. Za zmanjšanje dobra slika na risbe razporejene matrika, ki se pritrdi na ravnini materiala zgoraj. 8. Spoje morajo ravno proti čeden, nimajo nobene razpoke. 9. po dober boj, ostali vrzel na lepilo ustrezne simbole diamantov. 10. Za dokončanje dobro diamond risanje, jo dal v svoj izbor primeren okvir (restavracija ne zagotavljajo okvir).

Paket orodij in Roll up vsak platno,velikosti uporabite polje paket,preprečevanje platno gube

O storitev za stranke

1.Glejte primerjavi zgodba o platno za identifikacijo vsakega diamond številko, ki ustreza tiskanih območje na platno. 2. Izpolnite pero z glu, dal diamante v ploščo. 3.Uporabite pero glavo, da se držijo več diamantni vrtalniki. 4. Trgati narazen delno film in palico v daimond na platno accoding na ustrezno številko. 5. Pinceta lahko enostavno posnetek treh diamantov palico tako hitro. 6. Ko je končal, rahlo pritisnite navzdol diamantov z roko ali knjige, da jih trdno pritrjen.

Prosimo vnesite vaše ime in priimek, vključno s prvo ime,Srednje ime in priimek, medtem ko je kar plačila.Prosimo, izpolnite vaš pravi naslov, vključno z vaše stanovanje Št., Ulica,Mesto, Regijo in Državo,v nasprotnem primeru vaš paket lahko verjetno se vrne!Cut out,da,meritve lahko povzroči velikost odklon (plus in minus1-2 cm nihanje),barvna aberacija je posledica monitorji,vreme,razsvetljavo in druge dejavnike,Slike pa imajo različne barve v različnih monitorjev Dragi kupec, če niste zadovoljni z našim izdelkom in storitvijo, prosimo, kontaktirajte nas pred odhodom negativne povratne informacije, nato pa bomo poskušali naši moči, da reši težave in da ste zadovoljni.To je zelo pomembno za nas in hvala za vaše razumevanje.Hvala za prihod in lep dan. [Nasveti]:smola diamond neužitne, ne pustite, da otroci igrajo, da bi preprečili nesreče, kot so požiranju.

Material Smole
Nastavite Vrsto Da,
Vzorec Tipa PORTRET
Diamantno Obliko 3D, 5D
Večnamenski spalnica, Jedilnico, Študija, Doma, Urad
Slog Evropski in Ameriški Stil
Diamond slikarstvo Zaključek Morate Ročno
Uporaba Doma odlikovanje/Stenske nalepke/darilo
Platno ločljivost HD
Nosorogovo Podrobnosti Celotno Diamant s sliko sklopi notranjih podatkov
Funkcija Doma Dekor; Darilo; Poročno Dekoracijo; Stenske Nalepke, Stenske Papirja;
Ime izdelka 2 DIY diamond navzkrižno šiv
Število Barv 30-45
Diamantno Obliko 1 krog/kvadrat
Vrsta Tkanine BOMBAŽ
Diamond Mozaik Vključujejo Platno, Diamanti, Orodja
Hitrost dostave Hitro
vaja velikost Krog
Blagovna Znamka siimoon
Zunanje Embalaže, PAPIRNATA VREČKA
Platno Pakiranje Metode Zavihal
Ime izdelka 1 diamond mozaik 5D DIY
Darilo Doma Dekor Ročno Darilo
Tema Dom dekoracija dodatna oprema/stenske nalepke
Prednosti Na Prodaj; Brezplačna Dostava; Tovarne Neposredno
Naše Prednosti Dropshipping ; Brezplačna Dostava; Tovarne Neposredne Prodaje
Obrazec Enotni
Kakovost izdelka Dobro
Ime Izdelka diamond slikarstvo Navzkrižno Šiv Obrtniški
Slog razvrstitev Pokrajina živali risani lik
Vrsta Debelo Da(>50 Kos)
Okvir No
Ime izdelka 3 Diamond Vezenje Prodaje
Lepljenje Površine Polno
O Diamantov 100% polno Kvadrat & Krog vaja

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Podobni izdelki