1pc USB baby steklenice toplejše prenosni potovanja hranjenje steklenički izolacija hrane grelec

Nov izdelek

Na zalogi

€5.79

€8.03

-27 %

Oznake:

samopostrežna hrana toplejše, toplotne prenosna steklenica toplejše, asic bitcoin rudar, kosilo polje s toploto, hrana toplejše, baby steklenice grelec, električni hrane toplejše, steklenico grelec, pokal otrok, hrana toplejše bife, ki služijo set

Dobrodošli, da ta trgovina in upam, da ste srečno nakupovanje!

Opis:

Ali ste zaskrbljeni, da je vaš dojenček je hladno mleko ni dobro za želodec?Zdaj lahko nudimo vam s steklenico ogrevano pokrov, tako da vaš dojenček lahko pijačo toplo mleko, lahko tudi pijačo, medtem ko ogrevanje.

Funkcija:

Sendvič struktura tipa toplotne izolacije načrtovanje, ohranjanje toplote in ogrevanje jedro jedro požara zdravljenje, varnost jamstvo.

Iz kristalno žamet kurjava, vročina hitro in enakomerno.

Zadrgo odpiranje design, odstranljiva za pranje linijskih in krpo kritje (ogrevanje stanja ne bi bilo treba oprati, krpo kritje je mogoče oprati), čistejše in bolj higienski.

Ta baby steklenice toplejše in grelec segreje hitro in enakomerno, se lahko raztegnejo, da se prilega večini otroške stekleničke za hranjenje, je enostaven in varen za uporabo.

Popolnoma združljiva z različnimi napajalniki, je napajalni kabel USB vmesnik, združljiv z večino 5V2A mobilne moč, najbolj 5V2A polnjenje glavo, najbolj 5V2A avto polnilnik (pooblastilo mora biti več kot 1,5 voziti ogrevanje film, je priporočljivo, da se ujemajo 2A polnjenje glavo Ali polnjenje zaklad).

Speciation:

Material: Kristalno žamet

Barva:Modra / Roza / Rumena /siva(Neobvezno)

Velikost: 30 x 14 cm / x 11.81 5.51 palčni (appr.)

Dolžina kabla: 62 cm / 24.40 palčni (appr.)

Paket je vključeno:

1 x Steklenico Ogrevano Pokrov

Material Kristalno žamet
Poreklo CN(Izvora)

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Podobni izdelki