Hitro Navijali V Prahu Navijali Hormona V Prahu Izboljšanje Cvetenja Rezanje Preživetje Rastline Rastejo Cut Dip V Prahu Gnojil Orodje

Nov izdelek

Na zalogi

€1.36

€1.82

-25 %

Oznake:

bonsaj, mech mod, za vrtno orodje, zeleno cvet semena, preživetje multi orodje, emo moda, fertil, razprševanje vode, rastejo led, cvetlični lonček

Rastejo Zdrave Korenine Enostavno, Hitro In Enostavno!

Ni več dobili v težave raste svoj vrt.Lahko dobro poskrbel za vaše drage rastline, ki z uporabo naše Hitre Navijali v Prahu, z zelo malo truda!

S pomočjo tega učinkovito Hitro Navijali v Prahu, vam ni treba skrbeti, kompleksnost rastlin razmnoževanje.Zagotoviti regeneracijo vaše sadike in potaknjenci s tem dokazana rešitev.

Glavne Značilnosti

SAFE -vsebuje 90% organska spojina includesplant hranil, sledi mineralov, naravne hormone rasti, in Naphthaleneacetic kisline.Se začne hitro navijali, da sta voda in suhe rastline.

FUNKCIJA - Povečati hitrost koren je growthand ohranjati splošno zdravje gojenju rastlin.Idealna rešitev za učinkovito širiti nove rastline!

UNIVERSAL - Pogosto uporabljajo pri pridelavi pšenice, riža, koruze, bombaža, arašidi, soja, zelenjave in sadnih dreves.

NAČELO - Root absorbira auxins za doseganje hitre rasti.Naše naprave regulator rasti lahko preoblikujejo potaknjenci v močne, zdrave rastline cvet.

Z Uporabo Metode

Da se ohrani celovitost rast rastlin, da rešitev, ki jih pomeša en zavitek praška v 20-25 KG vode in spray za rastlino, dokler korenine so dobro uveljavljene.

Specifikacije

Teža Izdelka

52G

Velikost izdelka(d x Š x v)

25 × 20 × 2 cm / 9.8 x 7.9 x 0.8 cm

Vsebina Paketa

Hitro Navijali V Prahu × 1/2/3

Neto Teža

30 g Opomba

Zaradi različnih zaslon in svetlobne učinke, dejanske barve izdelka je lahko nekoliko drugačna od barve prikazane na sliki.

Primerna za uporabo v sončnih dneh.

Ne uporabljajte je opoldne na visoke temperature v poletnih mesecih.

EINECS Št. Noben
CAS. Noben
MF Noben
Druga Imena Hitro Navijali V Prahu
Razvrstitev Sestavljenih Gnojil
Uporaba Koren
Čistost Noben
Številka Modela rapid rooting powder
Vrsta Izdaje Pod nadzorom
Stanje V prahu
Vrsta Drugo
Poreklo CN(Izvora)

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Podobni izdelki