50@ Gnome Plišastih, Nevesta, Ženin Romantično Poroko Rudolph Lutka Dekoracijo Stranka Plišastih Poročno Dekoracijo Vintage Doll Prisoten

Nov izdelek

Na zalogi

€2.10

€3.96

-46 %

Oznake:

rudolf, švedski gnome skandinavskih, Maskota, diy hoverboard, modre oči nakit, wiz, vrt gnome, krof pan, figurin, statuett

Gnome Plišastih, Nevesta, Ženin Romantično Poroko Rudolph Lutka Dekoracijo, Svate Ornament

Funkcija:

Ročno izdelan strip brezosebna lutka palček (znan tudi kot Tomte ali Gnome) je mitski lik iz Skandinavskih folklore.V skladu s tradicijo, Nissi živel v hiši in skednju, na domačiji in na skrivaj deloval kot njegov skrbnik.Če obravnava ustrezno, bi zaščitila družino, zlo in nesrečo.Je brezosebna lutka palček kombinacija je odlična dekoracija za vaš dom, med prazniki!

PREMIUM KAKOVOST in OBRTNIŠKI - Naši Palčki so iz mehkega čutil, plišastih nos, vlaknin, bela brada, in visok klobuk za poziranje.Pesek na dnu vsakega gnome doda težo, ki omogoča gnome sit lepo kjerkoli!Palčki so obrtniški, tako da vsak eno bo imajo nekaj razlike v velikosti in teže.

SVETLE BARVE - To je kot nalašč, da okrasite vaš stopenjski pladenj, mizi, mizo, kavč, naslonjač, polica ali posebno mesto v vašem domu.to modelov in svetle barve, mora popoln dodatek za vaš dom.

DOBRA IZBIRA ZA poslovna DARILA - lepo darilo, s srečo smislu, lahko enostavno bi to srečo, darilo za vaše prijatelje, družino, sodelavci, sosedi, otroki.Srčkan palček brezosebna lutka je tradicionalist, zelo primerna za tem, da off praznično vzdušje.

Romantična nevesta in ženin škrat lutka okraski so najbolj zanimivih in čudovito prisotnost v poročne dekoracije, dodajanje več veselja in blagoslova za romantično poroko scene.

Velikost:, Kot je prikazano sliko

Paket je vključeno:

1pcs Gnome Plišastih Igrač

Slog Sodobno
Material Tekstilne & Tkanine
Poreklo CN(Izvora)
Tema PRAVLJICE
Je Pametno Napravo No

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Podobni izdelki