1-1/4"NPT Hex Glavo iz Nerjavečega Jekla Olje Pogled Stekla,Tekočine Merilnik Nivoja,Olja Indikator Okno Za Zračni Kompresor Menjalnik Pribor

Nov izdelek

Na zalogi

€9.67

Oznake:

stekleno okno pribor, oblak dež, zračni kompresor glava, v raven kazalnika, 428 verige zobnik, merilnik olja pritisnite, countryball, autool goriva v rezervoarju, kompresor cev, kobelco

Dobrodošli v FEIPUMFG pogled stekla Trgovina

Nakup Povezav Za Druge Velikosti:

Prosimo, da Povezavo Za Nakup 3/8 NPT:

Prosimo, da Povezavo Za Nakup NPT 1/2:

Prosimo, da Povezavo Za Nakup 3/4 NPT:

Prosimo, da Povezavo Za Nakup 1 NPT:

Prosimo, da Povezavo Za Nakup 1-1/4 NPT:

Pišite 1. Če želite, da bi veliko miru ali mešanica naročila, vas prosimo, da stik z mano. 2. Če boste potrebovali, da bi več predmetov, prosimo, sporočite nam, prvi, zato vam lahko ponudimo popust pri nekaterih izdelka. 3. Imamo tudi druge ustrezne izdelke, vas prosimo, da nas kontaktirate!Garancija: 1. Dve leti proizvodnji garancije; 2. Prosim, pokaži nam fotografijo ali video, če se zgodi, težave na proizvode.Povratne informacije: 1. Vaše zadovoljstvo in pozitivne povratne informacije so za nas zelo pomembni.Prosim, pustite pozitivne povratne informacije in 5 zvezdic, če ste zadovoljni z našo opremo in storitve. 2. Če imate kakršne koli težave z naše izdelke ali storitve, vas prosimo, da nas kontaktirate, preden zapustite negativne povratne informacije.Potrudili se bomo rešiti vsak problem.

OLJE POGLED STEKLA

FEIPUMFG nivo olja pogled stekla za vizualno videti, koliko nafte vaš različno kritje je ves čas.Tovarne in najbolj poprodajnem različnega zajema ne dovolite, da za to možnost, ki vas pusti ugibati na vaš nivo olja.Ne pustite se ujeti z nizko olje na vaše različno ali vam bo največ za draga popravila!To je odlična nadgradnja za Serijo.

Vprašajte nas in bomo, da vam naše najbolj stroškovno učinkovit predlog

V naši sodobno proizvodno napravo, prav tako lahko proizvodnji celotni sklopi stroškovno učinkovito ob vsakem času.

Seveda izdelujemo tudi vse olje pogled stekla po risbe ali vzorca.

【SURPER TRANSPARET POGLED】iz nerjavečega jekla nivo olja pogled merilnik, ki vam lahko zagotovi z surper pregleden pogled pogled.Lahko enostavno opazujte spremembe medija.

【TEMPERATURA & TLAK】iz nerjavečega jekla olje pogled merilnik lahko delo pod pritiskom 300 PSI (20 bar) in temperaturi 300 F. pogled okno je usposobljen, da prenese strogo tlaka in temperature testov s Feipumfg Investicije.

【MATERIALA】Na 1-1/4-11.5 NPT pogled stekla je izdelana iz trdnega nerjavečega jekla 304, stekla je borosilicate stekla, Se O-tesnilo je Viton.

【UPORABO】iz nerjavečega jekla olje pogled vtič je neke vrste tekočina kazalca, ki se uporablja v tanki, zračni kompresorji, črpalke, cevovodi sistema, avtomobilske industrije, laboratorij opreme, ob stanovanj in mešalniki itd.Nivo olja indikator je dober pogled za vizualni Pregled vode, nafte in zemeljskega plina (WOG).

【STORITEV】Naše QC ministrstvo ne 100% preverjanje kakovosti na nerjavnega jekla pogled stekla pred dostavo.Naredili bomo 100% nadomestila, če je pogled plug del je poškodovan.Vaše dragocene predloge in nasvete se bo zelo cenijo naša ekipa.

Poreklo CN(Izvora)
OEM ŠT. FPY-S061N0114
Uporaba Črpalka Menjalnikom, Hitrost Reduciranje, Kompresor in Prenos Moči
O-Obroč Viton/FKM
Številka Modela FPY-S061N0114
Upreti Temperaturno Območje -40 "do 150'
velikost 1-1/4-11.5NPT
Deluje Tlak 2.0 MPa
Vrsta Različno
Okno Kaliti Stekla, Borosilicate Stekla
Material iz nerjavečega jekla 304

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Podobni izdelki