Aparat za kavo Vodni Filter za Jura Claris Modra Avtomatski Espresso Združljiv z ENA3/4/5/9,J9/C60/F50

Nov izdelek

Na zalogi

€10.98

€19.28

-43 %

Oznake:

xiaomi wi fi usb flash

Jasen in Odličen Okus: Ionsko izmenjavo smolo in aktivnega ogljika, lahko učinkovito odstrani klor, svinec, baker stran in ohranijo mineralov, ki izboljšajo okus kave.

High-tech Filter Sistem: Prinaša sveže in okusno degustacijo vode nenehno za kavo, ki jih Up-pretok sistema.Hraniti vodi, ki teče in se izognili bakterije vzrejo.

Filter Zmogljivosti: Zamenjati filter vode vsaka 2 meseca.Vsak filter kartuša zadostuje za približno 60 litrov vode.

Vzdrževanje Pralni Zmogljivost: Imejte Jura aparat za kavo v popolnem stanju zmanjša trdoto vode do 80%.Podaljšajte življenjsko dobo vaše samodejno aparat za kavo in pomaga, da ohranijo svojo vrednost.

Združljiv Model: Vključno, vendar ne omejeno na naslednje modele: GIGA 5, IMPRESSA Z9, Z7, J95,J90, J9.3, F8, F7, C9, C60,A9,A1, ENA9, ENA Mini 9,5,1 in IMPRESSA F50.

Material:Plastika + oglje

barva:svetlo modra

Vsebina Paketa:

4 x Filter

/

2 x Filter

/

5 x Filter

/

3 x Filter

/

1 x Filter

Samo zgoraj paket vsebine, drugi izdelki niso vključeni.

Opomba: Lučka za fotografiranje in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.

O Dropshipping

1) sprejemamo dropshipping, imamo veliko izkušenj v dropshiping in ne bo dal vse oglase in materialov v vrstnem redu.

2) sprejemamo datoteke CSV (Excel Datoteka) za ročaj, da za večino naročil.Samo je treba plačati na eno naročilo na Matejadereani.si.Bomo ravnanje vašega naročila accoring v excelove datoteke.lahko nam pošljete datoteko CSV, ki vse vizitke customerrsquos podatke (Ime, priimek, Email, Polni naslov etchellip) in bi info( barva, količina).Bom ponujajo skupno ceno.Vi šele potreba, da postavite eno naročilo na Matejadereani.si, ko boste plačali za to.Bomo naložiti datoteke v naš sistem in obdelavo vaše naročila accoding, da vaše datoteke.

Po tem, ko smo ladjo iz vrstnem redu, jaz bomo poslali nazaj v datoteke CSV s kode za sledenje.

Vrsta Vodni Filter za Jura Claris Modra
SpecificationPiece Drugo
Poreklo CN(Izvora)

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Podobni izdelki