Ustvarjalne Pregleden Žig Silikonsko Tesnilo španske Serije Pečat, žig Ljubitelje M89A

Nov izdelek

Na zalogi

€0.80

€0.96

-16 %

Oznake:

acer e1 tipkovnico, i5 prenosnik, tipkovnica španski nalepka, lase razdelite brivnik, otdr, 365 načrtovalec, špansko zastavo, 940mx, laptop xiaomi, i7 prenosnik

Ustvarjalne Pregleden Žig Silikonsko Tesnilo španske Serije Pečat, žig Ljubitelje M89A

OOTDTY

Značilnosti: 【španske Serije 】Ti jasno žig kartice funkcija španski niz elementov, vključno ljubezen, prijateljstvo, blagoslov besede, hvaležnost, čestitke in lepe risanke.

【Varnostnimi materiala 】Ti jasno znamk, so izdelani iz trpežnega silikona materiala, ki je brez vonja in lahka, ni enostavno, da bi prekinil ali deformirati, ki omogoča, da se uporabljajo v različnih.

【Enostaven za uporabo】lahko preprosto dajo žig na akril blok (ni priložen), in žigom na papir ali kartice, nato pa jih pustite, zračno suh, končno izvrstno delo je opravljeno.

【Ustvarjalne okraski】lahko barvanje z obrti ink pad, ki bodo lepe okraskov za notranje dekoracije.To je tudi idealen način, da preživijo rekreacija čas.

【Sladke spomine】bo pomagati otrokom, da se spomnimo, sladke spomine, ko so odraščali in bo prinesla etceasy za starše in odrasle po izražanju njihova čustva do prijatelj, ljubimec ali družine.

Specifikacija: Material: Guma

Velikost: 10x10cm/ 3.94x3.94inches

Teža: appro.15g

Paket Vključuje: 1x Prozoren Silikonski Žig

opomba: Prosimo, dovolite 1-2 cm napak zaradi ročnega merjenja.

Zaradi razlike med različnimi monitorji, slika morda ne odraža dejanskih barvo predmeta.

Poreklo CN(Izvora)

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Podobni izdelki