Za Amazon Kindle Paperwhite Primeru 2018 Funda

Nov izdelek

Na zalogi

€9.12

Oznake:

capa kindle paperwhite 2, dunda kindle paperwhite, finda kindle paperwhite, kindle paperwhite primeru, 10. generacije pokrov, kindle paperwhite primeru, 5. generacija, kristalno kindle paperwhite, capa kindle paperwhite 7, kindle paperwhite primeru, 10. generacije scifi, uthai kindle paperwhite, kindle paperwhite primeru, 10. generacije primeru

To je en kos primeru, sprednji in zadnji ne ločeno.Pokrov je flip sposobnost, da preoblikuje v primeru ogled stojalo in tipkovnico stojalo.Tanek, lahek, vzdržljiv zaščitne platnice s premium kakovosti PU usnja.Mehko nič-brezplačno mikrovlaken notranje zadeve doda udobje in dodatno plast zaščite.Easy clip-on aplikacije.Samodejno zbudi ali postavi napravo za spanje, ko je pokrov odprt in zaprt.Na voljo v različnih barve.

Kakovost izdelka na dosegu roke!Zaščitite tablični računalnik s tem Slim Lupini Primeru ves čas!Slim Lupini Primeru športnih preprosta in elegantna zasnova.Nazaj lupina je izdelana iz trpežne polikarbonata materiala, tako da vam ni treba skrbeti za nobeno škodo ali poškodbe.Ponuja enostavno posnetek-na zahtevo.Ker pokrov je edinstveno zasnovan tako, da flip nazaj in preoblikovati primeru v udobno gledanje stojalo, ki ponuja dveh različnih kotov gledanja, ta sposobnost omogoča gledalcem, da uporabite novo tableto hands-free, ne glede na vaš položaj lahko brez sev, ali ga uporabljate za ogled ali za tipkovnico.Vse značilnosti nove tablete so na voljo tudi z zadevo, na.To je tudi vključuje fotoaparat luknjo, tako da lahko snemate fotografije in video posnetke, ne da bi odstranili to.Gledanje filmov in poslušanje glasbe jasno z zvočnik luknje!Ta enem kosu primeru bo zdrav vaš novi iPad kot rokavica.Ponuja idealen način za zaščito vašega tabličnega računalnika, kamor koli gredo.

Več Barv Na Voljo

Kaj je Vključeno

1X PU usnje ohišje

Slog Priložnostne
Material PU
Poreklo CN(Izvora)
Blagovna Znamka RYGOU
Številka Modela Za Vse Nove Kindle Papwerwhite 2018 10. Generacije
Vrsta Zaščitni Lupini/Kože
Paket No
Funkcija Shockproof, Padec odpornosti, Anti-Prah, TEŽKO
Združljiv Blagovne Znamke Za Amazon Kindle
Model Združljivost Za Kindle Paperwhite 4 Primeru 2018
Dolžina 17cm
Širina 12.2cm
Vzorec Tipa Tiskanje
Uporaba Prenosnega Računalnika Velikosti 6"

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Podobni izdelki