Multifunkcijski Avto, Mobilni Telefon, Držalo za 360-Stopinjski Vrtečih GPS Nosilec Za Avto armaturne plošče sončnega Rearview Mirror Računalnik

Nov izdelek

Na zalogi

€5.58

€7.16

-22 %

Oznake:

avto ogledalo monitor, glc ščitnik proti soncu, garmin gps ščitnik proti soncu, hud, avto ogledalo zaslon, žično ščitnik proti soncu, ogledalo monitor pogled od zadaj, samodejno merjenje hitrosti, , ogledalo monitor, hud avto

Značilnosti:

1. Varnejšo Vožnjo: telefon gori funkcije HUD modela, da vaš pogled skladu v skladu s ceste.Fiksni položaj in mobilnih kot ta avto nosilec za telefon, ki se lahko prilagodi tako, 360-stopinjski zasuk glede na vaše zahteve, tako da boste lahko dobili najboljši zorni kot.

2. Z eno roko Nadzor: Ta telefon gori značilnosti 360-stopinjski zasuk, zato je enostaven za pick up in dal nazaj telefona z eno roko.In vaš telefon lahko uporabljate z eno roko, in je enostaven za namestitev in odstranitev naprave.Kar je še pomembneje, to držalo omogoča, da vozite varno, ko z uporabo sistema GPS ali sprejem klica.

3. Trajne in Funkcionalnih: avto nosilec za telefon, ki je izdelan iz ABS materiala, ki je trpežno in odporno na toploto.

4. Široko Kompatibilnost: Lahko se prilagodi, primerna za 3-7 palčni mobilnih telefonov.Primeren za večino mobilnih naprav.

5. Magnetni Design: Ta avto nosilec za telefon, značilnosti močno magnetno montažni načrt, da se lahko enostavno namesti na armaturno ploščo, in je še vedno dovolj stabilen, da imajo svoj mobilni telefon med vožnjo na neravnem cesti, in magnet ima ogljikovih vlaken vzorec na površini.Ta avto nosilec za telefon, ki je izdelan iz mehke, non-slip silikonsko blazinico in ukrivljene znanja.

Specifikacije:

Ime: Avto Nosilec za Telefon (s parkirno številko ploščo)

Material: PC+ABS

Barva: Črna

Uporaba: z nastavljivo širino, ki je primerna za 3-7 palčni mobilni telefon

Seznam Vsebine:

1 x Avto Telefon Gori (opomba: samo imetnik, ne vključuje mobilni telefon.)

1 x Število Nalepka

Opombe:

Zaradi svetlobne učinke in streljanje kotov, obstajajo lahko nekatere barve razlika, prosimo za razumevanje.

Zaradi ročnega merjenja, je toleranca na velikost izdelka.

Poreklo CN(Izvora)
Postavka Višina 0.0inch
Minimalna Teža Priporočilo 1,0 kg
Posebne Funkcije Noben
Element Teža 1.0kg
Največja Teža Priporočilo 1,0 kg
Postavka Dolžina 0.0inch
Element Širina 0.0inch

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Podobni izdelki