Šparovček Lep Vinil Denarnih Kovanec Lahko Denar Varčevanje Polje za Otroke Novo Leto Darilo Stranka Home Office Dekoracijo 7x5.5x6.7in

Nov izdelek

Na zalogi

€7.55

€13.73

-45 %

Oznake:

polje denar, jagnje rotisserie, za denar, ponarejenega denarja, denar papirja, polje varno, prašičja pražarno, prašičja zob, banka denar, motor za žar

Šparovček Lep Vinil Denarnih Kovanec Lahko Denar Varčevanje Polje za Otroke Novo Leto Darilo Stranka Home Office Dekoracijo 7x5.5x6.7in

Podrobnosti:

Kraj spremembe ali kovancev v to srčkan denar škatla za shranjevanje, učiti vaše najmlajše, da se kopičijo bogastvo, in razviti navado prihranek denarja.

Iz premium vinil material, okolju prijazna, za preprečevanje korozije in trajne.Lahko jasno odgovoriti na kovancu zvok, čist in jasen.Žetev vesel, veselje, vodenje prvi kovanec.

Ukrepi o 7.09 x 5.51 x 6.69 palcev, ki je dovolj velik za shranjevanje 1200 kovancev, papirnati denar, denar, igra, nakit, itd.Z veliko vhodu in izhodu, priročen za uporabo.

Lepe risanke živali, oblike, s smeška, enostavno, da bi pritegnili otroke pozornost.In prav tako se lahko uporablja kot okras za prinaša toplo praznično noto vašega prostora.

Je čudovit način, da shranite fant, ki je prvi kovancev.Odlično darilo, za Božič, veliko Noč, otroški rojstni dnevi, Zahvalni dan, Halloween, Novo Leto in druge posebne dogodke.

Specifikacija:

Material: Vinil

Velikost: 18 x 14 x 17 cm/7.09 x 5.51 x 6.69 palčni

Kapaciteta: 1200 kovancev

Opomba: hranilnik le, drugi predmeti niso vključena!

Razpoložljive barve: pes, mačka

Povejte nam barvo, ki jo želite, ko ga kupite, ali pa bomo poslali na naključno

Package:

1 x hranilnik

Plačilo >> 1. Sprejemamo Alipay, Zahodne Unije, TT in vse glavne Kreditne Kartice prek varnih plačilnih procesor DEPOZITNI.

2. Plačilo mora biti izvršeno v 5 dneh po naročilu.

3. Če ne morete prevzem takoj po naročilu, prosimo, počakajte nekaj minut in poskusite znova.

Pošiljko >> 1. Naročila, bo poslana v 4 delovnih dneh po polno plačilo se poravna.

2. Smo le ladja potrdila, da naslov, prosimo, da poskrbite, da vaše naročilo naslov je enak, kot je vaš naslov za dostavo.

3. Storitev tranzitni čas, ki ga je prevoznik in izključuje vikendi in prazniki.Tranzitni časi se lahko razlikujejo predvsem v času turistične sezone.

4. Če ne prejmete vaše pošiljke v času, prosimo, Obrnite na Nas pred začetkom spora , smo pa preverite problem in dala rešitev v 24 urah.

Garancija >> 1. 6 mesecev omejena Garancija Proizvajalca za pokvarjene izdelke (razen za postavke, poškodovanih in/ali zlorabljena po prejemu).

2. Neustrezne elemente morate vrniti v garancijskem roku, morate povejte nam, kaj je napaka in da nam vašo številko naročila.

Vrnitev & Vračilo >> 1. Če je predmet, ki je v okvari, kupec se obrnite na nas, preden se je vrnil izdelka.

2. Če kupec ne bi radi, da se vrnete izdelek, mi bo celotno ali delno povračilo, ki temelji na podrobni položaj.

Povratne informacije >> Smo poskušali naše najboljše, da bi našim strankam vesel nakupovalno izkušnjo.Prosimo, kontaktirajte Nas, da odpravite vse težave, preden ste nam nevtralne ali negativne povratne informacije, tako da bomo lahko dala rešitev v najkrajšem možnem času.

Poreklo CN(Izvora)
Opozorilo Zaradi ročnega merjenja, lahko pride majhnih odstopanj
Certificiranje CE
Priporočamo, Starost 4-6y, 7-12y, 12+y
Tema Živali & Narave
Številka Modela otroci hranilnik

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Podobni izdelki