Mačka Scat Mat Anti-Cat Neto Prickle Trakovi Dom Za Mačko, Psa Kopati Odvračanje na Prostem Mat Za Vrt in Ograjo Mačke Zamašek Omrežja

Nov izdelek

Na zalogi

€0.49

€0.70

-30 %

Oznake:

postelja za psa, gl1500 valkira, ribe omrežja, priključek žice, ribe obsega strešnik, anti mačka vrt, umre ograjo, meja vrt, anti mačka mat, mačka repeller mat

Značilnosti

1.Visoka kakovost: Naša mačka zabodel blazine so narejene iz visoko kakovostne plastike in topi kovinski žeblji, ki so neškodljivi in trajne.Plastične nohte lahko pustite hišni ljubljenčki dopusta, ki brez škode za njimi, in so varne in prijazne za hišne ljubljenčke.

2.Hranite stran od domače živali: Plastične nohte ne vsebujejo nobenih kemikalij ali toksini, da hišnih ljubljenčkov, preprečevanje radovedna mačka prijatelji iz uničuje vaš vrt, rastline, itd.

3.Enostaven za uporabo: lahko rez velikost in dolžina anti-zabodel sami.Ta paket vsebuje sesalna skodelice in U nohte za namestitev dodatkov in ne zahteva posebnega orodja.

4.Primerno za: Postavite ga na področjih, dvorišča, balkone, kapi, nadstreški, cvetlični lončki in drugih krajev, kjer mačke ali hišne ljubljenčke pogoste.

5.Funkcija: Učinkovito ustaviti pse, mačke, kunce, perutnino in glodalcev v vrtu ali rastlinskih področju.

Opisi:

Material: Kovina + Plastike

Velikost izdelka: 49*13*3 CM

Paket je vključeno:

1*Mačka zabodel pad

Pakiranje seznam

1*Mačka zabodel pad

Poreklo CN(Izvora)

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Podobni izdelki