Univerzalni TV Daljinski upravljalnik je Združljiv uporabo Univerzalnim daljinskim upravljalnikom TELEVIZORJA katere koli blagovne znamke, Morate nastaviti v skladu s priročnikom RM-014S+

Nov izdelek

Na zalogi

€3.78

€6.29

-39 %

Oznake:

trx4 vitel, 500 ml aromaterapija eterično olje difuzor, 24v vitel, termostat, mini vitel, vitel warn, 60, sidrni vitel, servo vitel, dvigalo vitel

Univerzalni TV Daljinski upravljalnik je Združljiv uporabo Univerzalnim daljinskim upravljalnikom TELEVIZORJA katere koli blagovne znamke, Morate nastaviti v skladu s priročnikom RM-014S+

Morate nastaviti glede na manualNeed, da nastavite v skladu s priročnikom

Združljiv z: LG / Sony / Samsung / Ostrih / Panasonic / Toshiba / Philips / Haier

Hitachi&Sanyo / Nobel / TCL/KONKA / WALTON/GRUNDIG-1 / WALTON-2 / ECOSTAR / VESTEL

SHOWNIC / MYONE / NOVA / ORINT / SONIC/GTUNDIG-2 / HANNIBAL / SANSUI / MYCHOICE

PEVEC / AOC / Hisense / sinn

POPRODAJNE STORITVE:

1. Pred odpremo, smo skozi strogi test.In zagotavljamo vam, da blago, ki je dobra.Ko boste podpis, ki ga, prosimo, poskrbite, da paket je v dobrem stanju.

2. Če imate kakršne koli težave z blagom , Prosimo, obrnite na nas počutim svobodno.In mi bo služil za vas v roku 24 ur, In bomo poskušali naše najboljše, da vam pomaga rešiti težave.

3. Če ne morete dobiti blaga v roku 60 dni, nam pomagajo, da nas kontaktirate kadarkoli.In bomo dali vračilo ali novega za vas, kot za odškodnino, če je paket je bil izgubljen.Storitev je prvi!To je naše načelo, naš cilj pa delamo na VEČNO!

POŠILJKE:

1. Mi ladje za vse elemente znotraj 48 ur (Razen Počitniških).Smo izbere način dostave po vaši izbiri.

2. Prosimo, poskrbite, da bo vaš naslov v Matejadereani.si je pravi naslov za dostavo!!Beacuse smo samo ladjo, da Matejadereani.si Naslov!

POVRATNE informacije:

1. Če ste zadovoljni z našimi predmet in storitev, vas prosimo, da nas pozitivne Povratne informacije In 5 Zvezdicami Pregled, Ki bo dal boljši razvoj Priložnost, da naši Trgovini.In mi bodo cenili vas In poskušali naše najboljše, da služijo za vas.

2. Če ste nezadovoljni z našo storitvijo, ali so kakršni koli dvomi ali težave o izdelku dostava ali storitev, se, prosimo, obrnite na nas Prej.Pomagali vam bomo rešiti v najkrajšem možnem času.

Podpora APP No
Brezžična Komunikacija IR
Certificiranje Noben
Poreklo CN(Izvora)
Paket Da,
Številka Modela RM-014S+
Blagovna Znamka zap
Frekvenca 433 MHz
Uporaba TV
Kanal 3

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Podobni izdelki