Zložljivi Mačka Pes Počasi Napajalni Mat Prenosni Non-slip Stroj Hranjenje Mat Kuža Mačke Prehrano, Prebavo Domače Hrane Material Napajalni

Nov izdelek

Na zalogi

€7.56

€12.60

-40 %

Oznake:

razred pes skledo, diy pes skledo, multi pes skledo, imeti psa skledo, pes skledo luna, xl pes skledo, pro pes skledo, duble pes skledo, pes skledo igra, pop pes skledo

Opis:

1.Non-slip :To pasje hrane mat bo zagotovila, da hrana ostane in se ne zdrsne off hranjenje mat.

2.Nepremočljiva:To lahko prepreči hrane in tekočine onside iz razlitje, da tla suha in čiščenje ni več potrebno.Preprečevanje škode na tla.

3. Kot nalašč velikosti, zelo vsestranski-47 x 30 cm površini ustreza večini sklede in hišne jedec.Primerna za srednje in majhne hišne ljubljenčke.Ta voda skledo mat se lahko uporablja tudi kot mačka hranjenje mat, umazanimi kremplji in čevlji, ali celo žvečenje igrača prostora za igranje.

4.Enostaven za čiščenje in trgovina-iz silikonskih materialov.Ta nepremočljiva ploščica je zelo enostavna za čiščenje.Samo sperite z milom in vodo.Prilagodljivi materiali, ki so na voljo, ki vam omogoča, da lahko zapeljejo gor in trgovina.

Opomba:

1.Vsi izdelki bodo pregledani za kakovost pred odpremo.

2.Izdelek je merjena z roko in morda so normalni napaka.

3.Zaradi različnih zaslona konfiguracije,razumevanje posameznih barv je različne težave,svetlobe in kota fotografiranja bo povzročilo določeno barvno odstopanje.

Hvala vam za vaše razumevanje!

Barve siva, Zelena, črna, Roza
Poreklo CN(Izvora)
Material Silikonski
Vrsta Psi
velikost 47x30cm
Uporablja Pes Pasme Univerzalni
Postavka Vrsta Pes Dovajalen Mat

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Podobni izdelki