Kuhinja Čebulo Nož Čebulo Cvet Rezalnik Multi-Funkcijo Iz Nerjavečega Jekla Plum Blossom Čebulo Rezalnik Zelenjave Chopper Slicer

Nov izdelek

Na zalogi

€3.46

€3.65

-5 %

Oznake:

zlato rastlinskih lupilnikom, meso slicer, rezalnik čebule, kuhinja orgle, kuhinja knive, kichen orodje, demo nicer dicer, rezalnik krompirja, potes cozinha, chopper nož

Opis:

Material: Material: Nerjaveče jeklo

Teža: 10 g

Velikost izdelka: dolžina 11 cm

Barva: kot prikazano

Količina: 1 x Čebulo shredde

Značilnosti:

1.【Čebulo Cvet Rezalnik】iz Nerjavečega Jekla Plum Blossom Rezalnik Čebule je tanka kovinska palica, ki je pritrjena na krog niz ostra rezila prevozov, kot so kolesa napere.Načrt za rezanje čebule spomladi, scallion, ali katera koli rastlinska enakomerno tanke.

2.【360 Stopinj Rezilo】iz Nerjavečega Jekla Plum Blossom Rezalnik Čebule je ostra rezila, ki jih enostavno potisnite na svoje zelenjave doseči hitro in učinkovito rezanje.Izdelana iz visoko kakovostnega nerjavečega jekla, oster in visoko trdoto, enostaven za čiščenje in se ne bo rja.

3.【Iz nerjavečega Jekla】iz Nerjavečega Jekla Plum Blossom Rezalnik Čebule je tanka kovinska palica, ki je pritrjena na krog niz ostra rezila prevozov, kot so kolesa napere.Načrt za rezanje čebule spomladi, scallion, ali katera koli rastlinska enakomerno tanke.

4.【Enostaven za Uporabo】Za uporabo, preprosto pojdite skozi stebla zelenjave, v palico, in ga vodijo skozi rezila.Rezultati so podobni nekaj ste jo dobili od spiralizer, razen še bolj enotno.

5.【Pogosto Uporablja】iz nerjavečega jekla plum blossom rezalnik čebule lahko preprosto in dosledno trgajte različnih rastlinska stebla, kot so čebula, zvončki, mladi česen listov, špinača, scallion, in še več.

Paket je vključeno:

1 x rezalnik čebule

Opomba:

Velikost ročno merjenje imajo lahko nekatere napake, to je v območju ±1 cm, ki so v dejanski velikosti, velja, da je dejanski predmet.

Zaradi različne svetlobne pogoje fotografiranja, barve, slike se lahko razlikujejo od dejanskega izdelka.Prosimo, da upoštevate dejanski izdelek.

Blagovna Znamka lcyonger
Sadje & Rastlinski Orodja Tip Graters
Poreklo CN(Izvora)
Slog Rezalnik Čebule
style2 rastlinski amalgama
style1 zelena scallion chopper

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Podobni izdelki