16 mm Ročaj svečko Ključa svečko Polje Ključ Dolgo Ključa Hex Vtičnico Orodje Za A7TC D8TC CR8E Orodja za Popravilo motornega kolesa

Nov izdelek

Na zalogi

€1.46

Oznake:

akumulatorski rotacijsko kladivo, 10 mm hex vtičnico ključa, benelli trk502, cb125t, umetnik barvni svinčnik, KTM, 10 mm vtičnico ključa, izpušni flex cevi, čarovnica vtičnico, chuck sveder za vpliv ključa

Opis Izdelka:

1.Specifikacija Skupna dolžina:13,5 cm Skupna širina:4,7 cm Ročaj dolžina:8,7 cm Hex:16 mm Rokav dolžina:6.0 cm Material:Kovina Barva:Srebrno 2. Značilnosti Dodaj ročaj, enostavno razstaviti svečko.Snemljiv A7TC/D8TC/CR8E itd. 16 mm Hex svečke. 3. OPOMBA Ta izdelek ni zelo natančno obdelavo obeh izdelka, tam bodo rahle praske na površini, vendar pa ne vpliva na delovanje izdelka.

Paket Vključuje:

1 Kos * 16mm svečko ključa.

Plačila :

1.Sprejemamo alipay tukaj. 2.Vse glavne kreditne kartice so sprejemljive prek varnih plačilnih procesor DEPOZITNI. 3.Če ne morete prevzem takoj po dražbi blizu, prosimo, počakajte nekaj minut in poskusite znova Plačila mora izpolniti v roku 3 dni.

Dostava :

1.WORLDEIDE DOSTAVA.(Razen nekaterih državah in APO/FPO) 2.Nalogi, obdelani pravočasno plačilo po preverjanju. 3.Smo le ladja potrdila, da je naslovljena.Vaše naročilo naslov, se mora ujemati vaš naslov za dostavo. 4.Ker dajatev ali drugih davkov, ki niso vključene v ceno in stroške prevozov tega izdelka, ki jih ne bo treba plačati prodajalcu, vendar za kupca.Za več informacij, prosimo, obrnite na vašega lokalnega carinski in davčni organi. 5.Prevoznika, ki bodo pristojne za posredovanje blaga čez mejo.Dostava čas se lahko odloži zaradi neupoštevanja delovnih dneh, pravne počitnice ali drugih nenadzorovanih dejavnikov.Cenimo vašo potrpežljivost. 6.Če se vam še vedno nisem prejel element 30 delovnih dni po plačilu, prosimo, obrnite na nas s številko naročila.Preverili bomo logistične informacije predmeta in odgovori v roku 24 ur.

O elementu:

1.Vsak element je skrbno preveriti in pakirani tako, da bo dostavljena do vas v odličnem stanju. 2.Vsak element je v naravi streljanje.Subtilna visual barva razlika je lahko prisotna zaradi razlogov, kot so okolje, naprave, streljanje, tehnika ali zaslona.Prosimo, da racionalno izbiro glede na vaše potrebe. 3.Ker razsežnosti prikaže element, ki je ročno izmerjene ali iz specifikacija oznako, manjše napake, lahko v dejansko merjenje predmeta, vendar še vedno v okviru tehničnih specifikacij in drugih zahtev. 4.Če niste zadovoljni s točko ste prejeli in zahtevo, da se vrnejo za vračilo, se obrnite na nas.Bomo potrudili, da pomaga rešiti problem.

Povratne informacije:

Vaše mnenje je za nas zelo pomemben.Če vam je všeč naš izdelek, vljudno prosim dodelila visoko oceno 5 zvezdic.Na ta način, drugi bodo kupci tudi uživali.Če niste zadovoljni ali zadovoljni z našim izdelkom ali storitvijo, prosimo, poskrbite, da nas kontaktirate pred odhodom srednje ali slabo oceno.Radi bi, da poznajo svoje težave in predloge in se potrudili, da bi vam pomagala.

Skupna širina 4.7cm
Material Kovine
ČAROVNICA 16 mm
Barve Bronasto
Skupna Dolžina 13,5 cm
Ročaj dolžina 8,7 cm
Model 16 MM svečko Vtičnico Ključa
Poreklo CN(Izvora)
dolžina rokav 6.0 cm
Vrsta Klešče & Odstranitev Orodje

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Podobni izdelki