Poporodna Pasu Telesa Recovery Trebuh Slim Po Porodu Pasu Dostava Po Pasu Trener Korzet 3in1 Trebuh Trebuha in Medenice

Nov izdelek

Na zalogi

€10.07

€24.56

-58 %

Oznake:

xs roblox coats

Prosimo, obrnite na službo za druge velikosti 3 Kos Set Porodniškega Postnatalni Pasu Po Nosečnosti povoj Trebuh Pas pas korzet Nosečnice Slim Oblikovalci Očesa 3 Kos/Set Porodniškega Postnatalni povoj Po Nosečnosti Pasu Perilo Intimates, Poporodna Trebuh Pas Pas za Nosečnice 3in1 Trebuh Trebuha in Medenice po porodu Pasu Telesa Recovery Trebuh Slim Po Porodu Pasu Dostava Po Pasu Trener Korzet

1. Zakaj bi poporodna uporabo trebuha, pasu?

Poporodna trebuha ne bo takoj postal majhen, maternice retraction potreben čas, in smiselno uporabo trebuha, pasu, lahko učinkovito skrajša ta čas, zategnite trebušne maščobe.Poporodna 6 mesecev pripada zlati telo fazi, to je faza uporabe trebuha, pasu učinek, je dobro, lahko pomaga Mamica čim prej obnoviti telesa in samozavest. 2. Kako uporabljati to bolje?

Trebušni pas (vezane na maternico za pokrivanje ran) poporodna 0 ~ 12 mesecev, caesarean oddelek priporočljivo je nositi skozi oblačila.Ta faza je v glavnem zgoščeni pasu in trebuha, izberite mehko teksturo in zmerno tlak trebuha, pasu, podporo pasu, lajšanje pasu kisline med dojenjem, prosimo, poskusite izbrati pravo velikost, izogibajte se preveč tesen stiskanje viscera.Priporočljivo je nositi za več kot 6 ur vsak dan.Bolje je, da ga uporabljate v zameno.Poporodna 45 dni, lahko polno nastavite uporabe. 3. Kaj je treba biti pozoren, da pri uporabi?

Samo po otroka, rana samo zdraviti.Poskrbite, da uporabite trebuha, pasu pravilno.Ne kravato je preveč tesno.Se prilagodi počasi.Oblikovanje weifenmiao dve ušesi lahko doseže učinek zgornji looseness in nižje tesnost.Potenje se pogosto zgodi v nekaj dneh po rojstvu.Nosil trebuha, pasu, ves dan je enostavno povzroči izpuščaj, še posebej v poletnih mesecih.Puder v prahu se lahko uporablja v poletnih mesecih.Priporočljivo je, da jo uporabljajo podnevi in ne ponoči.Trebušni pas, ki se uporablja za zaščito maternice, trebušne lahko bi dosegli določeno stopnjo vpliva, ampak, da bi trebuha bolj kompakten, da sodelujejo z vadbo.

① Ne uporabljajte trebuha, pasu pretesna, pretesna bo vpliva na peristaltiko prebavil.

② Vzlet eno uro pred jedjo, eno uro po obroku, dal na trebuhu pasu po uriniranje, vzlet trebuha, pasu eno uro pred spanjem ponoči, in ne nižje masažo trebuha.

③ Je predlagal, da trebuha, pasu, je treba uporabiti v obdobju po porodu porod in vadba naj bo izvedena po porodu. 4. Kako za čiščenje trebuha, pasu?

① Pralnega temperatura vode naj bo pod 30 ° C.

② Nežno gnetemo in ne železa.Izpiranje, stroj za pranje in krtačenje so prepovedani.

③ Se ne izpostavljajte soncu ali pečemo na visoki temperaturi.

④ Priporočljivo je, da uporabljate čisto vodo za namakanje in nežno gnetemo z roko.

⑤ Priporočljivo je, da ne pranje pogosto.Prekomerno pranje urah, povzroči rahlo krčenje izdelka.

Sezona Štirje Letni Časi
Type4 Poporodno Okrevanje shapewear
Spol Ženske
type6 3 v 1
Postavka Vrsta Trebuh Razredi In Podpora
Starostni Razpon Porodniški
type7 Očesa
Vrsta Nosečnice Pasovi
Type2 Porodniški Trebuh Razredi
Type3 Porodniški Podporo Pasu
Material Poliester
Ime Oddelka Porodniški
Vrsta Tkanine Broadcloth
Poreklo CN(Izvora)
type8 kaki
Type9 nude
Barvni Slog Naravne Barve
Številka Modela 25301
type5 Poporodna Pasu

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Podobni izdelki