Trikotnik Korito, Odcejevalnik+Enkratno uporabo Filtra Neto komunalne pomivalno Korito Filter Anti-zamašitev Cedilo Očesa Za Kuhinjo

Nov izdelek

Na zalogi

€2.32

€3.62

-35 %

Oznake:

kuhinja cedilo, kopalnica pripomoček, riž cedilo, problem odpadkov hrane, kuhinja varno, očesa korito, siev, kuhinja moke cedilo, kuhinjsko korito, odcejevalnik, lepilni trak, pena

Opis:

1、vrhunskih Materialov: To trikotno korito za shranjevanje držalo je iz debele PP materiala in ga sprejme trikotne zasnove, da bi sama bolj stabilne in trajne, ko uporabljajo za dolgo časa, tako da je vaš umivalnik točilne je urejeno.

2、Prihranite Prostor: To korito skladiščenje imetnik celoti izkoristiti prostor v kotu korito, ki je prihranek prostora.

3、Namestitev Načina: prvi način je, da se da na countertop in suho, nato pa se držijo obojestranski lepilni trak na držalu in odstranite zaščitno folijo, nato pa jo držijo na umivalnik in pritisnite, da je težko.

4、Več Namene: To korito skladiščenje imetnik lahko tudi odstranite odpadkov v korito, ki se lahko uporablja za shranjevanje sadja in zelenjave, in ne pritegne muhe, z njim lahko enostavno narediti vaša kuhinja bolj urejeno in čistejši.

Specifikacije:

Izdelek: Ostanke Filter

Barva: zelena

Material: plastika

Dimenzije: 21*21*2 cm

Paket Je Vključeno:

1* nastavek 1* dvostranski brezhibno lepilo N* neto

Poreklo CN(Izvora)
velikost 21*21*2cm
Ime Razpoložljivi Kuhinja Cedilo Očesa
Funkcija Dvostranski lepilni prilepite
Številka Modela Razpoložljivi Neto Filter
Kovina Tip PP
Dropshipping,Trgovina Na Debelo Podpora
Vrsta Colanders & Sesalnikov

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Podobni izdelki