Zložljive Avto Stransko Okno Sončniki 40*60 cm /40*125 cm Auto Sonce Odtenek Vizir Roller Slepi Zaščite Okna Film Zadaj Dežnik

Nov izdelek

Na zalogi

€3.57

€7.45

-52 %

Oznake:

avto za šotor, volvo xc60, podpis okno film, Skoda, kia, uaz žaluzije, kia rio, nadzorna plošča lepilo, avtodom, poletje ženske

Samodejno navijanje avto spredaj/zadaj dežnik/izolacija zavese

[Ime izdelka]: Samodejno navijanje avto spredaj/zadaj, sonce, senco/toplotna izolacija odtenek/črna mreža kaznivih dejanj " laser silver

opis izdelka:

To toplote-izolacijski zavesa za avtomobilsko steklo, ki je primeren za vse modele, in lahko pomaga vaš avto izolat več kot 90% ne; namestitev je zelo hitro, tako dolgo, kot ste ga previdno povlecite zavihek na sponke na sesalni ko boste park.Dve sekundi, a cool!Tam je tudi samodejno navijanje funkcijo, ki ne poškoduje avtomobila telo, je lepa in praktična, in je poceni.Je nepogrešljiv izdelek za vožnjo v poletnih mesecih!

[Izdelka slog]: laser silver/black pike

[Velikost izdelka]: 40*60 cm; 40*125 cm

[Izdelka gradivo]: za zaščito pred soncem PVC + kovinsko palico

Značilnosti:

Ta izdelek ima edinstvene prednosti učinkovita toplotna izolacija, avtomatsko navijanje, enostavna namestitev, brez poškodb karoserije in močnimi uporabnosti.

Ta izdelek je za en kos; kadar se uporablja na strani windows, uporabite enega za vsako okno.Vsak je opremljen s 3 sesalno pokal.

Ko se uporabljajo na zadnje okno, dva se lahko uporablja v zadnje okno ob istem času.Preprost za uporabo, lep in velikodušni.

Kakovost sesalno pokal je narejen iz popolnoma novi materiali, in sesalno moč je relativno dobro!Lahko sesati vodoravno ali navpično na bo!Vse je mogoče! (Ampak prijatelji mora najprej potrditi velikost svoj avto pred nakupom je!)

Paket vključuje: 1*blackout zavese

Dragi kupec,Dobrodošli v naši trgovini.Obstaja toliko koristen in poceni izdelek v naši trgovini.Če potrebujete več v to postavko ,se lahko obrnete na nas.mi vam bo dala naša najboljša cena.Pustite sporočilo!

Function2 Avto Oprema
Function3 Sonce Odtenek
Material za zaščito pred soncem PVC + kovinsko palico
Function1 Vetrobransko Steklo Avtomobila Sončniki
Function4 Dropshipping
function6 Avto sončnega prednje vetrobransko steklo
Function5 Avto Ščitnik Proti Soncu
Poreklo CN(Izvora)
Številka Modela MCT8154A VETROBRANSKO STEKLO AVTOMOBILA SONČNIKI

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Podobni izdelki