100 kozarcev Bombažno Tkanino Vrvico za zavezovanje Vreče Naporno Čaj Kuhanje Ločeno Spice Hrane Filter

Nov izdelek

Na zalogi

€0.70

€1.01

-30 %

Oznake:

xs max amalgama

Značilnosti:

1. Vrhunska kakovost materiala -- Naš čajne vrečke so narejene iz hrane razred Naravni Les Celulozni Filter Papir, vrečke materiala, brez klora, uv sterilizacija & infra rdeče sušenja, se prepričajte, da so varne in zdrave za vsakodnevno uporabo.

2. Popolnoma ohrani okus čaja -- Naravnem okolju prijazno filter izpraznite čajne vrečke so majhne in tanke, z odlično prodira na funkcijo, vam lahko dobili originalni okus čaja na izredno.

3. Preprost za uporabo in čiščenje -- strokovne vrvico tipa pustite, čaj listi, nikoli ne vnesete usta, da influent okus.In vrečke za čaj je razgradljive, ki omogočajo neposredno ga zavržete, uporablja tudi čaj vrečko, ki imajo veliko fizioterapija.

4. Uporabite kjerkoli in kadarkoli, -- Naše papirnate vrečke so prenosni in priročno za vas, da opravlja kjerkoli.Kot nalašč za vas, da bi skodelico čaja, boste ljubezen za dom, pisarno ali potovanja uporabo.

5. Večnamenski -- Naš čajne vrečke lahko se pogosto uporablja za izdelavo Čaj, kava, Kava, mleko, čaj, Zeliščni čaj, Kitajski zeliščni medicini, Stopala kopel vrečko, Začimba vrečko, Dajanje bambus, oglje znotraj okus in očisti zrak, Parfum vrečko, Kafra žogo, zaradi Česar sušilni itd.

Specifikacije:

100% popolnoma nova in visoke kakovosti

Ime: 1 komplet (100 kozarcev) papirja za čajne vrečke

Material: hrana razred Naravni Les Celulozni Filter Papir

Barva: les barva/bela

Velikost: 5 x 7 cm

Paketu: 100 kozarcev čaj, filter vrečke

Poreklo CN(Izvora)
Blagovna Znamka TPXCKz

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Podobni izdelki