Nož Ostra 3 Stopnje Strokovne Kuhinja Brusilni Kamen Brusilnik nožev Whetstone Volfram Diamond Keramičnih Nožev Orodje

Nov izdelek

Na zalogi

€5.88

€8.40

-30 %

Oznake:

sharpner, nož ostra profesionalnih elektronskih, elektric nož ostra, kuhinja knive, izostriti nož, ostrenje nož kamna, nož ostra brusilni kamen, diamanti ostra, mlinček plevela, kuhinjski nož set

Opis:

✅ 3-Korak Nož Ostrenje Sistem: Z naše neverjetno 3-igralni sistem, smo revolucioniranje umetnost nož ostrenje!1. diamond brušenje palico popravila in zravna poškodovana rezila pred 2. režo sharpens, da obnovite V-oblika.Končno, 3. režo lep melodije za čisto lak. ✅ Enostaven za Uporabo: Ali ste v desno ali levo roko, ergonomski ročaj omogoča, da obnovite vaše kuhanje nožev v nekaj sekundah!Preprosto postavite rezilo v vsaki reže in nežno potegnite nož skozi nekaj krat za hitro, učinkovito brušenje. ✅ Premium Kakovost: Z našega strokovnega nož šilček komplet, vam ni treba biti kuhar kuhati kot eden!Izdelane iz trdnih ABS plastike, to je močna, trpežna in zasnovan tako, da traja vse življenje.Izdelan z visoko kakovostnih materialov, noži bo deloval kot nov. ✅ To nadgrajeno na nož ostra z razumno ceno in trajno kakovost, samo izostriti nož za 3-5 sekund in to bo postal oster znova, kot novo, poleg tega ni nobene potrebe, da dodamo vodo in olje, ko je ostrenje nožev.to je veliko hitreje, kot whetstone, tako da, ko stari noži dobili odkrito vam nikoli ni treba odpadkov več denarja za nakup novega noži ali škarje.

Specifikacija:

Material: Nerjavno Jeklo+ABS 3 faza režo material: Keramični+Volfram jekla+ Diamond Barva: Črna, Rdeča Dimenzije: 21*5*6 CM

Kako uporabljati:

1: "KERAMIKE" faza (priprava): Za popravljanje poškodovanih rezila in ravnanje rezila pred ostrenje. 2: "GROBE" fazi (ostrenje): Sharpens rezilo in obnavlja vrhunske na "V" oblike. 3: "FINO", fazi (fine tune): Laki rezilo in equalizes vse površinske nepravilnosti, ki bi lahko bil posledica.

Paket je vključeno :

1 x nož ostra

Podrobnosti o izdelku:

Pogosta VPRAŠANJA:

1.Kaj je dobavitelj je priporočeni način dostave?Postavka, ki bodo dobavljeni v roku 5 delovnih dni po plačilu prejeli.Podpiramo številne načine pošiljanja,vključno z Letalom post in hitro Express.Običajno brezplačna dostava pot je Matejadereani.si Standardna Dostava ali China post,ki traja 7-45 dni.Če želite izbrati hitreje dostava način, kot so EMS,DHL.Prosimo, kontaktirajte nas čim prej. 2.Kakšno je vaše jamstvo politike?Če je izdelek, ki ste ga prejeli ni, kot je opisano ali nizke kakovosti,prodajalec obljube, ki jih lahko vrnete, preden da je končano, (ko kliknete "Potrdi Naročilo Prejeto" ali presega potrditev časovni okvir)in dobili polno nadomestilo.Vrnitev ladijski promet pristojbina se plača sami.Ali se lahko odločite, da izdelka in se strinjate, se znesek za vračilo neposredno s prodajalcem. 3.Bom dobil popust, če kupite v razsutem stanju?Če kupite dva ali več izdelkov, boste dobili dodatne 3% popusta.Če želite sodelovati z nami, se, prosimo, obrnite na našo customer service, bomo odgovori vaše sporočilo v najkrajšem možnem času.

Številka Modela MD2
Poreklo CN(Izvora)
Dimenzija 21*5*6 cm
Vrsta Pokrov
Barve Črno Rdeča
Ročaj Material ABS
Funkcija Okolju Prijazno, Na zalogi
Primerna za kuhinjski noži in škarje
Kovina Tip Nerjaveče Jeklo
Spodaj materiala Non-slip dno blazine
Certificiranje CE / EU, CIQ, EGS, FDA, LFGB, SGS

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Podobni izdelki