STRAVA Spomladi in Jeseni 2021 Novo Mens Dolgo Sleeve Kolesarjenje Jersey Set Mountian Kolesarska Oblačila Nositi Ropa Ciclismo Dirke Kolo, Nastavite

Nov izdelek

Na zalogi

€14.93

€29.86

-50 %

Oznake:

kolo colnago, kolo cannondale, znine kolesarska oblačila, mtb scott, bicycl, stisni pomlad, cycl jersey, kolo mtb, jersey strava, ciclismo jersey kolo

Informacije Majica: 100% poliester Hlače: 20% poliester & 80% LYCRA Pad: Znamka Gel blazinico 19D Funkcija: dihanje/quick dry/UV zaščita/compression Funkcija 1. Lahki in hitro sušenje, dihanje. 2. Strani srajco očesa prezračevanje 3. Gel sedežne blazine Coolmax 19D bolj udobno. 4. Elastična tkiva-prilagojena, bolj primerna za Šport 5. Pas obleke in hlače z nedrsečo, bolj primeren za šport.Opomba, Kot "Jersey XXL in hlače XL" Če ne potrebujete logotip blagovne znamke, lahko pustite sporočilo.

----------------- Brezplačno -------------------------

1. Dobavni rok: 15-25 delovnih dni brezplačna dostava po pošti 7-15 delovnih dni, ki jih Express Dostava (vključno z DHL, EMS ...)

2 veselimo prihoda izdelka na čas, ker pa je mednarodni dostava, dobavni rok zelo veliko odvisno od kurir družba, in pravice iz carinskega prostorov (če se uporablja) In povsem izven našega nadzora.Če imate kakršne koli težave s to pošiljko, ne oklevajte, da priti v stik z nami.Kot smo si prizadevajo zagotoviti transakcije,-medsebojno in pozitivno

3. Pošiljka vključuje poštnino ravnanje.

4. Številko za sledenje bo na voljo le za ladijski promet registracija

5. Ponavadi mi bo to v roku 5 delovnih dni, ko prejmemo naročilo.

6. Spletni sistem za sledenje, se običajno z 1-3 delovnih dni (izključuje sobota in prazniki) po prejemu plačila.Redkih elementov in velika naročila lahko traja malo dlje.

----------------------- Vrne -------------------

1. Če je predmet, ki ste jo prejeli, je nesprejemljivo, v okvari, pokvarjen ali izgubil, vas prosimo, da nas o tem obvestite v roku 3 dni za dostavo.

2. V primeru neprijetnih stvari, upamo, da se kupec in dobavitelj lahko aktivno obveščanje rešiti spora na prilagodljiv način.Obljubimo, da bomo rešili zadovoljivo rešitev.

------------------------- Stik ------------------------

Če imate kakršno koli vprašanje, prosimo, stik z nami svobodno, nam lahko pošljete sporočilo trademanager.Vam bomo odgovorili na vaše vprašanje v čakalno vrsto, ki jih prejmejo.Če ne prejmete odgovora v roku 24 ur (brez vikendi in prazniki), pomeni, da morda Ne bomo prejeli vaše sporočilo.Prosim, pomagajte vprašati še enkrat, najlepša hvala.

Med delovnim časom, vam bomo odgovorili v najkrajšem možnem času, če to ni dan v tednu, bodite potrpežljivi in občutljive, da bi nam malo več časa, ne pustite sporočilo nevtralno ali negativno brez komunikacije, zahvaljujemo se vam za vaše sodelovanje in razumevanje.

----------------------- Regeneracija --------------------

1. Če nekaj ne prepriča, ali jezen, prosimo, obrnite neposredno na nas pred odhodom pripombe, bomo storiti vse, kar je možno rešiti problem, dokler ne boste zadovoljni.

2. Če ste v skladu s členom, in pomoč, ki nam pustite nas pozitivne povratne informacije (5 zvezdic), to je dobro podporo in za nas zelo pomembno

Hlače Materiala 80% Poliestra in 20% Stretch & Spandex
Postavka Vrsta kolesarska oblačila, kolesarski komplet, kolesarski dres
Šport Tip Kolesarjenje, ciclismo, roupa ciclismo
blazine 19D silikona
Blagovna Znamka salexo
Vrsta Postavlja Majico, kolesarski dres
Številka modela kolesarjenje Quick Dry
Fit Ustreza res je, da je velikost, sprejme svojo normalno velikost, Ustreza manjši kot ponavadi. Prosimo vas, da preverite ta trgovina je velikosti info
Značilnosti Izdelka Anti-Mucke, Anti-Skrči, Proti Gubam, Dihanje, Quick Dry, Anti-znoj
Jope Materiala 100% Poliester
Material jersey Lycra, Poliester, Spandex
Sezona Pomlad/Jesen, spomladi in jeseni
Kolesarski Dres Pad Slog GEL Dihanje Pad
Prodajne Metode, Ki Se Tovarniško Neposredne Prodaje
Zadrgo Dolžina Polno
Spol MOŠKI
Rokav Velikost Dolg rokav
Material Lycra, Poliester, 100% Poliester
Številka Modela Kolesarski Dres Kolesarjenje Oblačila STRAVA, strava kolesarski dres
Poreklo CN(Izvora)

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Podobni izdelki